pondělí, 28. 10. 2024
Fleury vyzývá Vémolu: Kde jsi? Dej mi zápas, nebo uvolni titul!

Fleury vyzývá Vémolu: Kde jsi? Dej mi zápas, nebo uvolni titul!

„Hledá se šampion polotěžké divize Oktagonu, hledá se Karlos Vémola,“ ozývá se z úst Willa Fleuryho, irského bijce, který by rád změřil síly s Terminátorem. 


  • autor: Petr Zajíc
  • , vydáno: 26. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Oktagon MMA

Zápas mezi nimi je nyní na dosah, zejména poté, co Vémolův původní soupeř Samuel "Pirát" Krištofič musel kvůli zranění odstoupit z plánované titulové obhajoby, která měla proběhnout v Bratislavě. O náhradníka však není nouze a Fleury se hlasitě hlásí o místo na kartě.

Fleuryho skvělé výsledky a volání po Vémolovi

Irský bojovník má na svém kontě hned několik významných skalpů. Na nedávném turnaji Oktagon 62 naprosto deklasoval Pavola Langera, jedničku polotěžké divize, a předtím si poradil s dalším soupeřem, Danielem Škvorem. Obě vítězství získal přesvědčivým způsobem a nyní by rád přidal další trofej do své sbírky – Karlose Vémolu.

„S Karlosem to myslím naprosto vážně,“ prohlásil Fleury po svém posledním vítězství. „Jsem připravený bojovat kdykoliv a kdekoliv. Pokud chceš být skutečným šampionem, musíš se utkat se mnou,“ vzkázal irský ranař Terminátorovi na tiskové konferenci. Fleury naznačil, že souboj by se mohl uskutečnit buď 9. listopadu v Bratislavě, nebo 29. prosince v Praze.

Vémola mlčí, ale Fleury přikládá pod kotel

Navzdory Fleuryho výzvě se Vémola k zápasu zatím nevyjádřil. Místo toho požádal svého irského rivala, aby ho přestal označovat „v dětinských příspěvcích“ na sociálních sítích. Zároveň oživil myšlenku na trilogii s Patrikem Kinclem, kterou by rád uskutečnil, pokud to okolnosti dovolí.

Irský bojovník se však nechystá čekat v tichosti. „Potřebuji pomoct s nalezením mého starého kamaráda Karlose Vémoly,“ začal Fleury své ironické pátrání na Instagramu. „Poslední zpráva, kterou jsem od něj slyšel, byla, že dluží fanouškům zápas s Patrikem Kinclem. Karlos by si měl uvědomit, že pokud se bojí, může pás prostě uvolnit a nechat o něj bojovat někoho, kdo je připraven skutečně reprezentovat šampionské hodnoty,“ rýpl si Fleury.

Svůj vzkaz završil netradičním plakátem, na kterém vyhlásil pátrání po Vémolovi, který podle něj zmizel z boje. Podaří se irskému bojovníkovi dosáhnout svého cíle a přivést Vémolu do klece? Nebo Terminátor zvolí jinou cestu?

další zajímavé články