pondělí, 14. 10. 2024
McGregor půjde opět do akce 1. února v Saúdské Arábii. Jeho soupeřem bude popravčí z Nového Zélandu

McGregor půjde opět do akce 1. února v Saúdské Arábii. Jeho soupeřem bude popravčí z Nového Zélandu

Globální MMA hvězda Conor McGregor už je v UFC, kde má za sebou čtrnáct soubojů s bilancí 10 výher a 4 porážek, téměř čtyřicet měsíců bez zápasu.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 14. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

Oktagon MMA představuje plán na rok 2025: Třináct turnajů a Německo v hlavní roli

Naposledy byl v akci v roce 2021 proti Dustinovi Poirierovi, s nímž dvakrát prohrál a byť už se měl do kolotoče opět vrátit proti Michaelu Chandlerovi, kvůli jeho zranění z toho vždy sešlo.

A protože už má Chandler domluvený listopadový střet s Charlesem Oliveirou, Dana White musel o comeback stojícímu "Notoriosouvi" najít nového protivníka.

Tím bude Dan Hooker, který patří v lehké váze mezi současnou UFC elitu, s tím, že slavný Ir ho vyzve 1. února 2025 na arabské půdě. Alespoň to odpověděl v interview během turnaje BKFC.

McGregora nečeká zrovna snadný rozjezd

"1. února v Saúdské Arábii půjdu proti Danovi Hookerovi," potvrdil šestatřicetiletý bijec, jenž si mimochodem v závěru roku 2012 poradil bez problémů s Ivanem Buchingerem.

Vše už nepřímo potvrdil i sám rodák z Nového Zélandu jenž naposledy prohrál dva a půl roku zpátky s Angličanem Arnoldem Allenem.

"Můj domluvený soupeř je hodně zaneprázdněný muž. Kybych měl tolik peněz a práce jako on, nikdo by mě už do klece nedostal. Ale jsem připraven bojovat kdykoliv mezi lednem a březnem, a víte, že mi je jedno, kdo to bude," vzkázal čtyřiatřicetiletý fighter s přezdívkou "Kat", jenž ve své kariéře vyhrál jedenáctkrát na KO/TKO.

Celkově už má na poli UFC dvaadvacet zápasů a momentálně táhne šňůru tří výher, s tím, že naposledy si poradil na body s Mateuszem Gamrotem.

další zajímavé články