pondělí, 14. 10. 2024
Oktagon MMA představuje plán na rok 2025: Třináct turnajů a Německo v hlavní roli

Oktagon MMA představuje plán na rok 2025: Třináct turnajů a Německo v hlavní roli

Oktagon zveřejnil termíny pro své turnaje v roce 2025. Organizace se poprvé podívá do Třince a výrazně rozšíří svou přítomnost v Německu, kde se plánuje až osm akcí. Další lokality mohou ještě přibýt.


  • autor: Petr Zajíc
  • , vydáno: 12. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

Organizace OKTAGON MMA odhalila svůj jízdní řád pro rok 2025 a plány jsou skutečně velkolepé. Během páteční tiskové konference ve Frankfurtu bylo oznámeno, že Oktagon hodlá Německo doslova obsadit, a to až s osmi turnaji, přičemž v Česku si fanoušci poprvé užijí turnaj v Třinci. Celkově bylo zatím oznámeno třináct akcí, ale podle všeho se mohou objevit ještě další překvapení.

„Chcete být 1. února u toho v Düsseldorfu? Zajistěte si svou vstupenku nyní,“ oznámil Oktagon v nově zveřejněném videu a rovnou upozornil na premiérový turnaj v Třinci, který se bude konat 22. února. Navíc už běží předregistrace na další zajímavou akci ve Stuttgartu naplánovanou na 8. března.

Seznam oznámených turnajů pro rok 2025 zahrnuje:

    1. únor - Düsseldorf
    1. únor - Třinec
    1. březen - Stuttgart
    1. duben - Dortmund
    1. červen - Praha
    1. červen - Hamburg
    1. září - Ostrava
    1. září - Frankfurt
    1. říjen - Bratislava
    1. říjen - Kolín
    1. listopad - Brno
    1. listopad - Mnichov
    1. prosinec - Praha

Ačkoli už teď seznam obsahuje třináct galavečerů, Oktagon slibuje, že to nemusí být konečné číslo. Na tiskové konferenci byla zmíněna možnost přidání dalšího turnaje v Německu, který by mohl přinést nečekané překvapení.

Rok 2025 se tak rýsuje jako jeden z nejaktivnějších v historii žlutočerné organizace, kdy se fanoušci mohou těšit na skvělou show nejen v Německu, ale i na několika nových a zajímavých místech.

další zajímavé články