čtvrtek, 10. 10. 2024
Vycházející hvězda Premier League prý téměř zemřela! Během letu omdlela

Vycházející hvězda Premier League prý téměř zemřela! Během letu omdlela

Vycházející hvězda anglického Brightonu Julio Enciso přiznal, že skoro zemřel poté, co omdlel při letu do Ekvádoru. Jeho spolucestující ho měl zachránit.


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 09. 10. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia

Dvaceiletý Enciso cestoval z Velké Británie zpět do Jižní Ameriky, aby se během mezinárodní přestávky spojil s týmem národního týmu Paraguaye na zápasy proti Ekvádoru a Venezuele.

Paraguay se ve čtvrtek v Quitu utká s Ekvádorem a Enciso odhalil, že byl úplně bezmocný poté, co zkolaboval na palubě letadla.

"Bolí mě hlava. Málem jsem zemřel, v letadle jsem omdlel,“ řekl Enciso. „Byl jsem slabý, špatně jsem jedl a nespal. V jednu chvíli jsem vstal, abych šel na záchod, a měl jsem pocit, že padám. Fakt jsem si myslel, že je konec.“

Enciso odhalil, že mu na pomoc přišel další cestující a nabídl mu Coca Colu a japonskou polévku, aby mu pomohl zorientovat se.

„Popadl mě chlap a vzal mě dopředu, donutil mě vypít kolu a japonskou polévku, a to mi udělalo dobře,“ řekl.

Útočník opustil svou vlast, aby se v létě 2022 připojil k Brightonu za poplatek 9,5 milionu liber a pod vedením Roberta de Zerbiho se ukázal jako jeden z nejzářivějších mladých talentů Premier League.

Ve své první sezoně v Anglii vstřelil Enciso gól sezóny svým ohromující střelou z dálky proti Manchesteru City.

Většinu sezony 2023/24 ale strávil na marodce poté, co utrpěl vážné zranění kolena, dalších úspěchů se dočkal v létě, když reprezentoval Paraguay na olympijských hrách v Paříži.

Pod vedením nového šéfa Brightonu Fabiana Hürzelera Encisočeká na start zápasu v Premier League, když v pěti ze sedmi ligových zápasů šel do hry z lavičky a zároveň byl v základu ve výhrách Carabao Cupu nad Crawley Town a Wolves.

Mladí kluci z Afriky by kvalitou byli v naší repre, říká o nigerijské misi Šturma. Šokovalo ho Dánsko

další zajímavé články