pondělí, 07. 10. 2024
Historický okamžik: LeBron James a jeho syn Bronny poprvé společně na hřišti

Historický okamžik: LeBron James a jeho syn Bronny poprvé společně na hřišti

V neděli večer se v utkání Los Angeles Lakers odehrál moment, který vejde do historie NBA. James a jeho syn Bronny se poprvé společně objevili na palubovce v dresu Lakers, čímž vytvořili historický moment NBA.


  • autor: Ivo Beroun
  • , vydáno: 07. 10. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

LeBron James a jeho syn Bronny se poprvé objevili na palubovce jako spoluhráči, což je poprvé, kdy otec a syn sdíleli hřiště v rámci NBA, byť zatím pouze v přípravě. LeBron je známý svou sentimentalitou a tento okamžik jistě znamenal mnoho i pro něj, píše web Sports Illustrated.

Nymburk na horké řecké půdě válel. Od prvního týdne máme pocit, že si tým neskutečně sedl, zní z kabiny

LeBron zůstal věrný svým standardům a za pouhých 16 minut zaznamenal 19 bodů, 5 doskoků a 4 asistence. Bronny, nováček v týmu, však zatím neměl příliš příležitostí zazářit – minul svůj jediný střelecký pokus a přidal čtyři ztráty míče. Přestože v předchozím utkání zaznamenal svůj první koš, stále hledá svůj rytmus v týmu.

Co čeká Bronnyho?

Ačkoli ještě není jisté, jakou roli Bronny v této sezóně u Lakers odehraje, je pravděpodobné, že stráví nějaký čas v G League s týmem South Bay Lakers. Draftován jako číslo 55, Bronny má potenciál stát se vynikajícím obráncem, ale jeho ofenzivní stránka zatím vyžaduje další vývoj. Lakers se připravují na další přípravný zápas proti Milwaukee Bucks 10. října a sezónu zahájí 22. října proti Minnesota Timberwolves.

další zajímavé články