čtvrtek, 03. 10. 2024
Největším bojovníkem měsíce září je Michal Gulaši! Ovládl statistiku Radegast Indexu

Největším bojovníkem měsíce září je Michal Gulaši! Ovládl statistiku Radegast Indexu

Hokejista Michal Gulaši ovládl Radegast Index za uplynulý měsíc. Druhý je Adam Polášek a třetí Richard Nedomlel.  


  • autor: Klára Krčilová
  • , vydáno: 02. 10. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

Brněnský obránce Michal Gulaši ovládl Radegast Index za uplynulý měsíc. Tato statistika se zaměřuje na defenzivní činnost, hodnotí se hity, zblokované střely a účast na ledě při obdržených, respektive vstřelených brankách.  

Vyhlášený tvrďák získal za září celkově 25 bodů, zblokokval 16 střel a rozdal 10 hitů. Stal se tak prvním vítězem této statistiky v nové sezoně. Na druhém místě je Adam Polášek s 23 body a třetí je Richard Nedomlel rovněž s 23 body. 

Bylo to týmové vítězství a znamená pro nás hodně, říká Pospíšil 

Z napínavé bitvy mezi brněnskou Kometou a pardubickým Dynamem vyšli Brňané jako vítězný tým a mohli si tak na domácím ledě ponechat zasloužené dva body. V úvodní třetině se vedení sice ujal právě tým hostí, avšak posléze se Brnu díky bojovné hře zadařilo skóre srovnat a dotáhnout celý duel až do prodloužení. Nastavených pět minut poté patřilo brněnskému mužstvu. Nemalý podíl na brněnském úspěchu měl i útočník Kristián Pospíšil. 

Utkání hodnotím velice pozitivně,” zhodnotil utkání Kristián Pospíšil. “Zvítězili jsem jako tým, splnili jsem to, s čím jsme do utkání šli a vítězství pro nás znamená opravdu hodně,” hlásí spokojeně. “Do dalších zápasů musíme nyní nastoupit se stejně dobře nastavenou hlavou. 

Pospíšil si během tohoto duelu vedl velice dobře i z osobního hlediska, za celý odehraný zápas sesbíral na své osobní konto celkově tři body po několika klíčových asistencích. “Lhal bych, kdybych řekl, že mě tyto tři body netěší,” usmívá se útočník. “Myslím si však, že i v minulých zápasech jsme jak já, tak i moji spoluhráči, měli mnoho příležitostí k bodovému zisku,” dodává. “Všichni bojujeme, což jde vidět na počtu šancí, které během zápasů máme a dle mého názoru to prostě byla již jen otázka času kdy nám to tam padne,” zakončuje své hodnocení. 

Talentovaný Redlich míří do Litoměřic. Rytíři jsou doma stále stoprocentní

další zajímavé články