úterý, 01. 10. 2024
Hlavním cílem Ústí je jednoznačně postup do druhé ligy, ale myslí i na odchovance se značnými kvalitami

Hlavním cílem Ústí je jednoznačně postup do druhé ligy, ale myslí i na odchovance se značnými kvalitami

Ústecká Arma, která už je pár let k zastižení ve třetí nejvyšší soutěži, přiváděla v posledních letech zejména známá jména.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 01. 10. 2024
  • , zdroj fotky: FK VIAGEM Ústí nad Labem

Na severu Čech by však vše rádi vyvažovali nadějnými odchovanci.

"Hlavní cíl našeho klubu je jednoznačně postup do 2. ligy, ale neméně důležitý cíl je výchova našich mladých hráčů. Zapracování je v budoucnosti do A týmu, posouvat je a zlepšovat nejen ve fotbalových činnostech, ale jako osobnosti," přednesl na webu fkviagemusti.cz sportovní manažer Lukáš Zoubele.

Svou první profesionální smlouvu proto podepsal mladíček Jan Barát, který o sobě dává pravidelně vědět v rámci juniorky, jíž táhne.

Arma věří, že se jednou stane stabilním členem áčka

"Je to hráč, který přes jeho mladý věk prokazuje značné kvality už druhým rokem je lídrem našeho dorostu U19. Věříme, že se jednou stane stabilním členem A týmu a my uděláme vše pro to abychom mu v té cestě pomohli," doplnil Zoubele.

Ambiciózní FK VIAGEM Ústí nad Labem je po sedmi odehraných zápasech třetí s tříbodovým odstupem na lídra, jímž je SK Sokol Brozany.

A protože ve druhé polovině září vyřadili Kučera, Grigar, Hyčka a spol. z domácího poháru Kladno, stále bojují na dvou různých frontách.

 

Období po Apokalypse. Člověk si uvědomí, že sport je až druhořadá záležitost, říká kouč Opavy Zápotočný

další zajímavé články