sobota, 28. 09. 2024
Špatná zpráva pro fanoušky Plzně. Sezona předčasně skončila pro Indráka. Rohlík bude mimo měsíc

Špatná zpráva pro fanoušky Plzně. Sezona předčasně skončila pro Indráka. Rohlík bude mimo měsíc

Hokejistům Plzně nevyšel start nové sezony podle představ. Hned v úvodním utkání utrpěl zranění Miroslav Indrák a v zápase proti Spartě skončil i Ondřej Rohlík.  


  • autor: Klára Krčilová
  • , vydáno: 26. 09. 2024
  • , zdroj fotky: HC Škoda Plzeň

Miroslav Indrák, plzeňský odchovanec, který se na západ Čech vrátil před loňskou sezonou nebude na začátek letošní sezony vzpomínat v dobrém. Hned v úvodním zápase si totiž ve Vítkovicích přivodil těžké zranění v dolní části těla a sezona pro něho bohužel předčasně skončila. Nyní ho čeká operace a dlouhá rekonvalescence.  

Indrák v letošní sezoně pomýšlel na metu 500 zápasů v nejvyšší soutěži, zatím jich má 483. Na nějaký čas nicméně další nepřipadá. V extraligové kariéře má forvard Škody zajímavě vyrovnanou statistiku. Vstřelil 107 branek a připsal si 105 asistencí.  

Zápas proti Spartě nedohrál Ondřej Rohlík 

Ondřej Rohlík pro změnu nedohrál utkání proti pražské Spartě, když byl na plzeňském stadionu v polovině duelu odvážen na nosítkách rovnou do nemocnice.  

Útočník Škody přišel do kádru indiánů před letošní sezonou z Pardubic s vyhlídkou většího herního vytížení, které se mu v Pardubicích nedostávalo. V zápase proti Mladé Boleslavi vstřelil jedinou branku plzeňského celku.  

Třiadvacetiletý hráč odehrál v Tipsport Extralize 137 zápasů, ve kterých posbíral 26 bodů. Vstřelil 13 gólů a připsal si 13 asistencí. Plzeňský forvard si taktéž přivodil zranění v dolní části těla. Doba léčby se však odhaduje na jeden měsíc.  

Ani jeden z forvardů sice v sestavě nepatří do prvních dvou formací, i tak to jsou pro trápící se Škodovku dost nepříjemné zprávy. Indiáni jsou po čtyřech kolech se třemi body v tabulce až na dvanáctém místě. Do zítřejšího zápasu nastoupí Indiáni proti Liberci v hale pod Ještědem.  

Nejproduktivnější tygr v historii! Tomáš Filippi sesadil z vedoucí pozice Petra Nedvěda

další zajímavé články