neděle, 29. 09. 2024
Přišel jsem po těžkém zranění. Myslím si, že se dostávám do formy, řekl po pohárovém utkání Ivan Krajčírik

Přišel jsem po těžkém zranění. Myslím si, že se dostávám do formy, řekl po pohárovém utkání Ivan Krajčírik

Slovan Liberec vyhrál ve Štěchovicích proti Povltavské fotbalové akademii 3:1 a postoupil do dalšího kola MOL Cupu. Poprvé do branky nastoupil slovenský gólman Ivan Krajčírik. 


  • autor: Klára Krčilová
  • , vydáno: 26. 09. 2024
  • , zdroj fotky: FC Slovan Liberec

Slovan započal cestu českým pohárem zápasem proti třetiligové Povltavské fotbalové akademii. V utkání byl Liberec lepším týmem, ale prvního gólu se dočkal až v závěru prvního poločasu.  

Povltavská FA se nevzdala a v druhé půli se ji podařilo srovnat, ale Liberec dokázal rychle odpovědět. Po brankách Michala Hlavatého a Denise Višinského nakonec zvítězil 3:1 a postoupil do dalšího kola MOL Cupu.  

Do branky Slovanu naskočil poprvé slovenský gólman Ivan Krajčírik. “Zvládlo se to. První poločas to nebylo dobré, měli jsme dát dva tři góly a byl by pokoj. Zbytečně jsme si to zdramatizovali, pak ještě přišel zbytečný gól. Někdy hrajeme jako děti, tak hrát nemůžeme. Takové zápasy musíme vyhrávat s rozumem a ne, že dostaneme gól, a ještě se strachujeme o výsledek. Naštěstí jsme dali další dva góly a to rozhodlo,” hodnotil Krajčírik vyhraný zápas v rozhovoru.  

Jaký byl první start v áčku? 

Jsem tu měsíc, přišel jsem po těžkém zranění. Myslím si, že je to lepší, dostávám se do formy. Spoluhráči jsou skvělí, doufám, že půjdeme jen a jen nahoru, ale musíme hrát jako vyspělé mužstvo a ne, jako děti,” řekl slovenský gólman.  

Ivan Krajčírik chválil domácí tým a uvedl, že to byl náročný zápas. Povltavská FA má výborné brejky, což dělalo Slovanu velký problém. Nakonec to vzadu uhlídali dobře a zvítězili 3:1.  

Zápas probíhal jinak, než jsme očekávali. Museli jsme upravit naše rozestavení, abychom vytvořili větší tlak, řekl trenér Trpišovský

další zajímavé články