sobota, 21. 09. 2024
Třetí kolo házenkářské extraligy: Kdo na sebe narazí a jaké je rozpoložení jednotlivých týmů?

Třetí kolo házenkářské extraligy: Kdo na sebe narazí a jaké je rozpoložení jednotlivých týmů?

Následující víkend nabídne pět z šesti zápasů 3. kola házenkářské Chance ligy. Zbývající dohrávka se bude hrát následující úterý. Jaké duely můžeme sledovat?


  • autor: Jiří Zubík
  • , vydáno: 20. 09. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

Karviná – Nové Veselí, sobota 21. září, 18:00

Před kamerami ČT sport Plus se představí domácí Karviná proti Novému Veselí. Hosté po poněkud překvapivém skalpu Zubří nestačili doma na Brno, a těžké to budou mít i na půdě obhájce titulu. Ten zatím působí suverénním dojmem, o čemž svědčí skóre 86:50.

Kopřivnice - Maloměřice, sobota 21. září, 18:00

Kopřivnice přivítá na své palubovce Maloměřice, které si potřebují napravit reputaci z nepovedeného úvodu soutěže. Brněnský celek prohrál městské derby s Kénikem a následně i s Karvinou. Naopak domácí se zatím představili pouze jednou a hned z toho vytěžili dva body, když rozhodl vyrovnané klání ze sedmičky po uplynutí základní hrací doby Čadra.

Zubří - Frýdek-Místek, sobota 21. září, 18:00

Valaši letos neskrývají ambice vrátit se do bojů o medaile, hned na úvod ale klopýtli v domácí hale s nepříjemným Novým Veselím. Teď proti nim bude stát Frýdek-Místek, který v prvním kole postaral o překvapení, když porazil doma Plzeň. Ve druhém duelu však Frýdek utrpěl debakl od Lovosic, a tak zůstává vzájemné měření sil těchto dvou celků velkou neznámou.

Brno – Dukla Praha, sobota 21. září, 19:00

Jeden z taháků tohoto kola uvidí diváci v Brně. Kénik odstartoval výtečně a společně s Karvinou a Kopřivnicí zůstává zatím stoprocentní, posílená Dukla zase ve svém doposud jediném odehraném zápase získala bod za remízu z Lovosic.

Jičín – Strakonice, neděle 22. září, 18:00

Jičín zůstává po dvou kolech bez bodu a potřebuje vyhrát. Tentokrát budou svěřenci Aleše Babáka pasováni do role favorita, když se střetnou proti jednomu z týmů ze spodních pater extraligy Strakonicím. Jihočeši zatím odehráli pouze jedno utkání s úřadujícím mistrem z Karviné, které skončilo podle očekávání jejich vysokou porážkou.

Lovosice – Plzeň, úterý 24. září, 17:00

Program 3. kola uzavře jeho šlágr mezi bronzovým a stříbrným medailistou loňského ročníku. Ačkoliv Plzeň na úvod prohrála ve Frýdku-Místku, minulé střetnutí s Jičínem bylo z její strany přesvědčivé. Ještě lépe si vedly Lovosice, které vysokým rozdílem předčily právě plzeňského přemožitele z úvodu soutěže. Dá se tedy očekávat dramatický zápas až do úplného konce.

Jsem člověk, který chce vždycky víc, líčí nejlepší česká házenkářka Jeřábková, která anketu ovládla už třikrát

další zajímavé články