čtvrtek, 19. 09. 2024
Je to tlak a odpovědnost, ale zároveň obrovská motivace, říká před bojem v Brně Kalašnik. Jaký pocit má ze soupeře?

Je to tlak a odpovědnost, ale zároveň obrovská motivace, říká před bojem v Brně Kalašnik. Jaký pocit má ze soupeře?

Oktagon se opět vrací do Brna a v tamní Winning Group Areně se bude v kleci bojovat již v závěru tohoto týdne.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 16. 09. 2024
  • , zdroj fotky: Oktagon MMA

Kromě Ronalda Paradeisera, Makhmuda Muradova, Losene Keity, Mateusze Legierskiho, Vladimíra Lengála, Jakuba Tichoty, Mate Sanikidzeho, Tomáše Hrona či Lucie Pudilové je na velmi atraktivní také Andrej Kalašnik.

Toho čeká před domácím publikem těžký souboj s Řekem Ioannisem Paliologosem, který má v profesionálním MMA na kontě dvakrát více zápasů a je tedy zkušenější.

 

Nejistota ohledně aktuální formy Mikea Tysona. Jeho krátká tréninková videa vzbuzují pochybnosti

Jak se na něj připravuje? "V této přípravě jsem se ještě víc zaměřil na svůj postoj a rozvíjel ho, protože to byla moje slabší stránka. Teď už se v něm cítím jistější a víc mě baví. Začal jsem taky pracovat s novými trenéry na fyzičce a síle," informoval v interview pro server oktagonmma.cz.

Na svého nejbližšího protivníka z jihu Starého kontinentu se snaží připravit co nejlépe. Ještě více se zprofesionalizovat a pracovat na více aspektech.

Výkon soupeře hodně záleží na tom, jak se vyspí, míní Kalašnik

"Palaiologos je dobrý zápasník, kvalitní soupeř. Mám ale pocit, že jeho výkon hodně záleží na tom, jak se vyspí. Někdy vyhraje zápas, který od něj nikdo nečeká, a jindy prohraje tam, kde by měl vyhrát. Je dost nevyzpytatelný, takže se na něj připravujeme, jak nejlépe umíme, ale soustředím se hlavně na sebe," pronesl bojovník, jenž v minulém utkání triumfoval již po třiačtyřiceti vteřinách.

Bude brněnská půda závazkem, který může přinést nervozitu, nebo motivací, jež ho bude hnát dopředu hlava nehlava? "Je to tlak a odpovědnost, ale zároveň obrovská motivace. Jsem rád, že organizace přichází do Brna a můžu zápasit před domácím publikem. Když jsem zápasil v Rondu, atmosféra byla brutální. Tentokrát to bude ještě lepší. Možná se na ten zápas těším víc než na jiné, právě proto, že je to doma," uzavřel Kalašnik, jenž má k tomuto datu bilanci 11 triumfů a 5 neúspěchů.

další zajímavé články