úterý, 17. 09. 2024
Jágr se vrhnul do podcastového světa. Zpovídal už i Červenku, Procházku, Krpálka nebo Soukalovou

Jágr se vrhnul do podcastového světa. Zpovídal už i Červenku, Procházku, Krpálka nebo Soukalovou

Jméno Jaromír Jágr táhne i mimo hokejové stadiony. Ve vyprodaném Fóru Karlín má za sebou "Noc s legendou" a nově ho bude možno vidět i slyšet v novém podcastovém pořadu 68 minutes.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 09. 09. 2024
  • , zdroj fotky: Rytíři Kladno

Dvaapadesátiletý hráč i majitel kladenských "rytířů" se stal jedním z moderátorů 68tv.cz, kterou založil společně s Petrem Větrovským.

"Na mé cestě jsem potkal tolik úspěšných, úžasných a motivujících lidí, ale ne všichni mohou mít dokument na Netflixu a nebo Noc s legendou," uvedla na svém Instagramu hokejová legenda, která začala moderátorsky spolupracovat s Jitkou Boho.

Nejasná sezona Sidneyho Crosbyho. Co by znamenalo jeho případný odchod z Pittsburgh Penguins?

"Chci, abyste viděli, že i naše legendy a hrdinové měli období, kdy padli na dno, kdy to nešlo, ale vždycky dokázali najít cestu, aby povstali. Taky se doufám zasmějete, protože já mám rád zábavu, tak humor tam nesmí chybět," podotkl JJ, jenž už má ve společnosti dost negace a rád by šířil motivační a úspěšné příběhy, které dávají lidem naděje.

Nejdelší rozhovor, co kdy udělal?

V pilotní epizodě byl hostem on sám. "Byl to snad nejdelší rozhovor, co jsem kdy udělal," uzavřel někdejší rozdílový hráč Pittsburgu Penguins, Washingtonu Capitals, Floridy Panthers, New Jersey Devils či New Yorku Rangers.

Podle teaserů už proběhly rozhovory s MMA fighterem Jiřím Procházkou, hokejistou Romanem Červenkou i judistou Lukášem Krpálkem. Natočeny už jsou ale také epizody s Gabrielou Soukalovou či Rytmusem a její chotí Jasminou Alagič. 

další zajímavé články