úterý, 17. 09. 2024
Byla to odplata za urážky mojí ženy. Teď se za to ale stydím, vysvětlil Vémolův žák gesto po vítězství

Byla to odplata za urážky mojí ženy. Teď se za to ale stydím, vysvětlil Vémolův žák gesto po vítězství

Když se v Clash of the Stars představil poprvé, Žraloka Patrika Hüblera naháněl po kleci, v nestřeženou chvíli se však nechal od něj sestřelit. Od té doby čekal na možnost tohle zaváhání napravit. 


  • autor: Ondřej Popper
  • , vydáno: 08. 09. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

Dočkal se v sobotu večer a bylo to fakt velké. Vyhlášený svalovec Rendys Blahovský se stal jedním z hlavních vítězů Clashe 9 v pražských Holešovicích, kde už v prvním kole uškrtil Syrského kazatele. V bitvě mu to spočítal za všechno, co se dělo před ní. Jen vztyčené prostředníčky byly lehce navíc.

Rendysi, jak jste si užil svou dominantní výhru?
Užil jsem si ji strašně moc a užívat budu ještě dlouho. Jsem moc rád, že to takhle dopadlo. Beru to jako zadostiučinění.

Svého soupeře jste uškrtil na rear naked choke, tedy na oblíbenou techniku vašeho trenéra a kamaráda Karlose Vémoly. Šlo o výsledek jeho práce?
Spíš o dřinu, kterou se mnou absolvoval jeho trenér Eldar Yakuza. Ten Karlose připravuje už několik let a do parády si teď vzal i mě.

Co vám vlastně řekl Karlos po vítězství?
Že jsem příliš vyčkával, že jsem soupeře měl hodit mnohem dřív. Jinak mě ale dost chválil. Okamžitě říkal, že si půjdeme pro další výhry.

Hodně cenná je už tahle nad kazatelem. Urovnali jste po bitvě spory mezi vámi?
Zašel jsem za ním. Prohodili jsme spolu pár slov, takže asi už dobrý, před zápasem to ale pro mě bylo osobní. Možná až moc, což mi přitom vůbec nevyhovuje. Byl bych mnohem radši, kdyby všechno probíhalo v přátelském duchu, po té poslední tiskovce to už ale bohužel nešlo. Řval tam na mě, urážel mou manželku i mého manažera. Od té chvíle se to trochu vyhrotilo.

Řepka dostane nařezáno. V kleci mu udělím červenou kartu, vyzvala hvězda Clashe legendu Spart

Po zápase jste ho počastoval vztyčenými prostředníčky…
Bral jsem to jako odplatu. Hlavně za jeho slova vůči mé ženě. Byl jsem na něj hodně naštvaný, i tak jsem si to měl ale odpustit. Bylo to zbytečné. Ležel v bezvědomí a já vím, že jsem to prostě dělat neměl. Stydím se teď za to.

Na svůj výkon ale můžete být náležitě hrdý. Jak těžké bylo se vrátit do klece po tom, co se v ní stalo v bitvě se Žralokem?
Řeknu vám, že takový tlak jako teď jsem na sobě ještě nikdy necítil. Bylo to fakt hrozné. Věděl jsem, že tentokrát už musím prostě vyhrát, že to musím zvládnout za každou cenu. Kdybych v Clashi začal dvěma porážkami, s MMA bych asi skončil, už by nemělo smysl dál pokračovat. O to víc jsem šťastný, že nyní jsem mohl slavit já.

Kolik těch oslav ale v Clashi ještě asi bude? Tomáš Le Sy oznámil, že v listopadu jeho show skončí…
Nevěřím tomu, podle mě je to nesmysl. Alespoň tedy doufám. Není proč končit, když Clash of the Stars miluje tolik lidí.

Na jakého soupeře byste tam chtěl příště narazit?
Zajímal by mě Sandro. Zvlášť když dokázal porazit Vaška Mikuláška. Myslím si, že zápas nás dvou by mohl být dost zajímavý. Pokud vyhraju, třeba bych si to pak mohl rozdat s Karlosem Bendou o pás šampiona.

A co Alex Cverna, jenž v sobotu knockoutoval Michala Kotalíka. Zápas s ním by vás nelákal?
S Alexem asi ne. Jsme kamarádi, často spolu spárujeme. Už jen kvůli Karlosovi bych do bitky s ním nešel.


Zdroj: Instagram Reného Rendyse

další zajímavé články