pondělí, 16. 09. 2024
Real Madrid má v hledáčku hvězdu City, která útočí na prvenství v anketě Zlatého míče

Real Madrid má v hledáčku hvězdu City, která útočí na prvenství v anketě Zlatého míče

Real Madrid podle nových zpráv označil Rodriho za hlavní cíl pro letní přestupové okno v roce 2025.


  • autor: Jan Obst
  • , vydáno: 06. 09. 2024
  • , zdroj fotky: Manchester City FC

Před sezónou 2024/25 klub již přivedl dvě velké posily – Kyliana Mbappého, který přišel zdarma z Paris Saint-Germain, a brazilského talenta Endricka, jenž po dovršení 18 let dokončil přestup z Palmeiras.

Navzdory spekulacím o možném příchodu Alphonsa Daviese z Bayernu Mnichov, kterému zbývá posledních 12 měsíců smlouvy, se Real Madrid letos rozhodl vyčkat. Deník AS informuje, že Madrid plánuje Daviese získat zdarma v roce 2025, ale jejich hlavní prioritou pro toto období bude Rodri, kterého považují za "největší možný úlovek".

Prezident Florentino Pérez, hlavní skaut Juni Calafat a trenér Carlo Ancelotti se shodli, že je Rodri hráč, kterého Madrid potřebuje, aby se zaplnila mezera po téměř nenahraditelném Tonim Kroosovi.

FC Barcelona představuje druhou sadu dresů pro novu sezonu! Počtvrté v historii budou hráči oblékat černé barvy

Rodri má v Manchesteru City smlouvu do roku 2027, a přestože klub kontaktoval jeho agenta ohledně prodloužení této smlouvy, zatím se obě strany nedohodly. Záložník je v City šťastný a vítal by, kdyby se stal jedním z nejlépe placených hráčů Premier League. Zároveň však zvažuje možnost návratu do Madridu, kde se narodil a kde dříve hrál za Atlético.

Podle zprávy deníku AS nyní talentovaný záložník uvažuje pouze nad dvěma možnými scénáři. Buď podepíše novou smlouvu s Citizen, anebo se pokusí přestoupit do Realu Madrid.

Manchester City by mohl být ochotný Rodriho prodat za správnou částku, která by však zřejmě přesáhla devítimístnou sumu, což Real Madrid dobře ví. Uvidíme tedy příští přestupové léto, čeho se dočkáme.

Poprvé po 21 letech se Zlatý míč netýká Ronalda ani Messiho. Bude se premiérově radovat Vinícius?

další zajímavé články