čtvrtek, 19. 09. 2024
Novotný jde do války. Vysmál se Konečnému, šéfa Clashe nařkl ze lži

Novotný jde do války. Vysmál se Konečnému, šéfa Clashe nařkl ze lži

Došla mu trpělivost. Doslova a do písmene. Šéf Oktagonu Ondřej Novotný vyhlásil válku bizáru, v MMA Letem Světem ostře zaútočil na Lukáše Konečného s Tomášem Le Sym. Zatímco prvně jmenovanému vyčinil za to, že se coby šéf boxerské organizace Tohle je box neváhal spojit s Red Face, vládce Clashe sepsul za jeho reakci na šílený výlev Samira na tiskovce. Dokonce ho veřejně obvinil ze lži! 


  • autor: Ondřej Huml
  • , vydáno: 10. 08. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia

Není tajemstvím, že Novotnému leží bizarní organizace dlouhodobě v žaludku. Zatímco jeho Oktagon nabízí lidem sportovní kvalitu, Clash of the Stars s Red Face si kladou za cíl hlavně pobavit, byť i v Clashi najdeme některé velmi dobré fightery. Podle Novotného ale dělají obě show bojovým sportům jenom ostudu. Jeho dost razantní kritika nabrala na síle hlavně po událostech z minulého týdne, kdy se uskutečnila tisková konference Clashe i turnaj Red Face.

V médiích pak rezonoval hlavně nenávistný proslov Samira, který v rámci mediálních povinností před COTS 9 pálil do LGBT komunity. Vyhrožoval zabitím všem homosexuálům a ani Le Sy ho nezastavil. Byť to následně označil za obrovské pochybení a posypal si popel na hlavu, Novotného tím neobměkčil. Už vůbec se mu nelíbila jeho slova ve smyslu, že při Samirově proslovu ztratil ostražitost. Jinými slovy, že ho vlastně ani moc neposlouchal…

“I když Tomáše stále beru jako fajn kluka, s nímž si klidně sednu na kafe, tohle jeho vyjádření byla totální s*ačka. Sra*čka a uhýbání před realitou. Chápu, že se snaží zachránit si p*del, tohle ale byla prostě lež. Není to totiž tak, že by ta slova nevnímal a neslyšel. Dvě minuty ti do sluchátek nikdo nemluví,“ vzkázal jasně spolumajitel Oktagonu, v jehož organizaci Le Sy kdysi zápasil.

Lukáši, jdi do...


Byť se oba muži snaží spolu vycházet dál korektně, Clash je Novotnému trnem v oku čím dál víc. Tím pádem i člověk, který ho řídí… “Tomáš je fajn člověk, ale už mu to přerostlo přes hlavu. Co totiž zaseješ, to taky sklidíš. Když se stýkáš a žiješ s de*ily, tak se de*ilem i staneš,“ vypálil po Le Sym s tím, že je jenom dobře, že hlavní sponzoři v čele s Fortunou dali od jeho show ruce pryč. Novotný dokonce uvedl, že kdyby se teď s Clash of the Stars spojil Tipsport, Oktagon by se dobrovolně vzdal lukrativní smlouvy s ním.

Vysílání plné ostrých vyjádření tím ale neskončilo. Šéf žlutočerné organizace si na paškál vzal i Konečného. Bývalého elitního boxera, kterou svou seriózní rohovnickou značku spojil s Red Face, bizárem nejhrubšího zrna. Možná jen pro jednou, možná natrvalo, tak jako tak ale u Novotného navždy skončil. “Panu Konečnému už se ani nedá říkat olympionik. Tohle je smýšlení někoho, kdo byl na olympiádě a řekne, že nikdy nevydělal ani korunu, takže tohle je možná správná cesta? V tom případě jdi do prde*e, Lukáši! Pokud si tohle vážně myslíš, podělal jsi tím všechno, co jsi v životě udělal dobře,“ odsoudil slavného tvrďáka.

Tahle válka začala. A pálit se v ní bude jenom ostrými!  

Není možné, aby se Růžička takhle choval k normálním lidem, říká Tyson. Po Mawarovi zacílil na Mikuláška

další zajímavé články