čtvrtek, 19. 09. 2024
Vtip, nebo fakt? Guardiola udělá kratší týmové pohovory po pokutě 2 milionů liber

Vtip, nebo fakt? Guardiola udělá kratší týmové pohovory po pokutě 2 milionů liber

Manažer Manchesteru City Pep Guardiola říká, že rozhovory o poločase zkrátí poté, co klub dostal pokutu za opakované zpoždění při zahájení zápasů a po poločase. Okomentoval ale více témat!


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 04. 08. 2024
  • , zdroj fotky: Manchester City FC

Klub uznal, že porušil pravidla Premier League hned 22krát a dostal pokutu 2,09 milionu liber.

Když byl Guardiola požádán, aby se k situaci vyjádřil, řekl: "Právě jsem to četl ve zprávách. Pokusím se dělat své projevy o poločase kratším."

Vzhledem k tomu, že po Euru 2024 a Copa America má k dispozici málo zkušených hráčů, Guardiola věnoval značné množství minut norskému útočníkovi Erlingu Haalandovi poté, co se jeho národní tým nekvalifikoval na letní turnaj.

Guardiola, který dříve řekl, že Haaland měl svalové neduhy, řekl: "Probudil se a cítí se mnohem lépe. A doufejme, že bude moci hrát pár minut."

Guardiola odmítl komentovat zvěsti, že Atlético Madrid jedná o útočníkovi Julianu Alvareze, který je momentálně na olympiádě v Paříži s Argentinou. Ale vyhradil si pár laskavých slov pro svého protějška Enza Marescu, který byl bývalým členem jeho týmu, ale nyní řídí Chelsea.

"Jsem za něj opravdu rád," dodal Guardiola. „Strávili jsme spolu super rok. Je to neuvěřitelný, milý člověk. A jeho rodina také. V Leicesteru odvedl opravdu dobrou práci – neuvěřitelnou – postup do Premier League a nyní je v jednom z pěti nejlepších týmů v Anglii."

Tohle čekal málokdo. Bývalý boss Liverpoolu mluví o své trenérské kariéře. Žádná další štace být nemusí

další zajímavé články