pondělí, 09. 09. 2024
Měli byste všichni držet hubu, vzkázal Růžička kritikům. Během týdne se mu zhroutil svět

Měli byste všichni držet hubu, vzkázal Růžička kritikům. Během týdne se mu zhroutil svět

Šílený zkrat u bazénu ho přišel hodně draho, místo velkých bitev ho nejspíš čeká pobyt ve vězení. Navzdory podmínce na tři a půl roku udělal Tadeáš Růžička další obří průšvih.


  • autor: Ondřej Propper
  • , vydáno: 01. 08. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

V červnu napadl muže u bazénu a tvrdé rány za to inkasuje už teď. Nejdřív ho vyhodili ze Spejbl gymu, pak přišel o obě velké bitvy. Tedy i o tu s neporaženým zabijákem Václavem Sivákem, za kterou měl od RFA dostat výplatu jeden milion korun. Sám Růžička se k celé věci vyjádřil na Instagramu. Zmínil, že svého činu hluboce lituje, zároveň přešel do ofenzivy. Zaútočil na své kritiky i bývalé trenéry. Přitom právě ti nad ním celou dobu drželi ochrannou ruku.

"Po konzultaci s Mikim a celým interním oddělením Spejbl gymu jsme se rozhodli Mawara suspendovat. Už to není náš bojovník. Už není v našich řadách a nebude s námi dál trénovat. A to vzhledem k jeho chování, které je neslučitelné se slušným člověkem, natož s vrcholovým sportovcem," vysvětlil legendární Spejbl (Ondřej Hutník), proč s Mawarem ukončil okamžitě spolupráci.

"Táda udělal chybu už podruhé. Poprvé jsme se za něj postavili jako jeho rodina. Byli jsme v podstatě jediní, kdo se za něj rval, kdo omlouval jeho chování. Mysleli jsme si, že se to zlepší, že se Táda dokáže ovládnout, bohužel se ale nezměnilo nic. Možná se to ještě zhoršilo,“ připustil slavný trenér na Instagramu.

Ve Spejbl gymu moc dobře ví, že už nějakou dobu jsem na správné cestě

Spolu se zmíněným Mikim (Michalem Vančurou) se o Mawara dlouho starali jako o vlastního. Omlouvali jeho přešlapy, snažili se v něm vidět to lepší. Teď už pohár přetekl, sám Růžička to tak ale zjevně nevidí. Je přesvědčen o tom, že mu jeho druhá rodina měla dát ještě jednu šanci.

"Víte lidi, asi bych se měl trochu vyjádřit k tomu, co se kolem mě teď děje. Za poslední roky jsem se nechoval nejlíp, ale držel jsem se sportu. Reprezentoval jsem svůj rodinný klub Spejbl gym, byl jsem tam jednička. Dělal jsem pro ně všechno, oni se však ke mně otočili zády. Mohl bych na ně říct tolik věcí, jak jsou to slušný kluci, jak je Spejbl gym super a tak, ale tohle je od nich jako kudla do zad. Ano, dělal jsem s*ačky, udělal jsem pí*oviny. Oni ale moc dobře ví, že už nějakou dobu jsem na správné cestě. Jenom trénuju a nedělám k*aviny. Tohle byl prostě jen přešlap, který se neměl nikdy stát a já si ho od*eru. Beru za něj plnou zodpovědnost a postavím se k němu jako chlap," uvedl elitní postojář na sítích.

Potížista Růžička. Za napadení u bazénu ho už odsoudili Novotný, Kalašnik i vlastní trenér

Tím však jeho příspěvek neskončil. "Po*ral jsem to, ale v mým bloku jsme se rvali od mých jedenácti let a nikdy to nic neznamenalo. Jenom to, že silnější pes m*dá. A promiňte, ale když do vás někdo furt j*be, tak čím slavnější jste, tím je to těžší. Moje kariéra byla navíc vždycky nastavená na sto procent agrese. V osobním životě je pak náročné některé věci ustát," uvedl Mawar a obrátil se na všechny ty, kteří mu to dávají “sežrat“. "Mrzí mě to, mrzí mě to celý. Rozhodně si ale nemyslím, že by o tom měli všichni vědět, že by ze mě celé Česko i Slovensko mělo dělat debila. Všichni máme na sobě tolik škraloupů, že byste měli všichni držet hubu," vzkázal svým kritikům.

Ať si o téhle omluvě myslíte cokoli, Mawarova kariéra je v silném ohrožení, kontrakt s ním rozvázaly obě jeho stáje. Clash of the Stares mu sebralo rohovnickou odvetu s Josefem Škopem, v RFA přišel o milionový souboj s Badboyem Sivákem. Místo do klece půjde možná do vězení.

další zajímavé články