sobota, 21. 09. 2024
Pardubice nabídly Midtjyllandu za vysněného Kolumbijce rekordní částku, dánský klub ji ale odmítl

Pardubice nabídly Midtjyllandu za vysněného Kolumbijce rekordní částku, dánský klub ji ale odmítl

V Pardubicích se stále ještě nevzdali šance, že by u nich i nadále působil kolumbijský stoper Pablo Ortiz, jenž byl v červenobílém trikotu zapůjčen z Midtjyllandu.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 16. 07. 2024
  • , zdroj fotky: FK Pardubice

Protože podával po většinu ročníku 2023/2024 nadprůměrné výkony a oblíbili si ho i fanoušci Pardubic, sportovní úsek se ho pokouší přivést do města dostihů a perníku znovu.

Jak uvedl sportovní ředitel Vít Zavřel, s čerstvě čtyřiadvacetiletým zadákem i jeho agentem jsou v pravidelném kontaktu i pár dní před startem nové sezony Chance ligy.

"Pablo byl v Pardubicích spokojený a projevil zájem v našem klubu pokračovat. Z naší strany je též velký zájem," citoval web fkpardubice.cz slova funkcionáře. 

Liberec bude mít nejmladší kádr v lize. Desátá posila Slovanu už podle Nezmara potvrdila i mezinárodní úroveň

Pardubický tým udělal dánské protistraně nabídku na roční hostování s opcí. "Z naší strany jsme nabídli rekordní částku za případný přestup. Hráč i jeho agent s tím neměli problém, ale dánský klub, kterému Pablo patří, naši nabídku odmítl," přidal Zavřel.

Celek, jehož nově trenérsky řídí Jiří Saňák, se však v zákulisní bitvě o svůj defenzivní cíl nevzdává. "O hráče ale stojíme a v jednání chceme pokračovat," navnadil příznivce.

V české nejvyšší soutěži by tak nemusel skončit jen na dvaadvaceti startech...

Van Buren po osmi letech opouští Slavii. Bude hrát v Polsku

 

 

další zajímavé články