pondělí, 16. 09. 2024
Čepo se musel omluvit z letní párty v Bratislavě: Zkoušel jsem všechno, ale pomůže mi jen úplný oddych

Čepo se musel omluvit z letní párty v Bratislavě: Zkoušel jsem všechno, ale pomůže mi jen úplný oddych

I když je blížící se Oktagon číslo 59 v Bratislavě ohledně česko-slovenských MMA bojovníků docela nabitý a účastní se ho např. Petr Kníže, Rony Paradeiser, Ivan Buchinger, Ondřej Raška, Milan Ďatelinka, Radovan Úškrt nebo Lucia Szabová, jeden atraktivní fighter se bohužel musel omluvit.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 12. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

V Peugeot Areně se nakonec kvůli zdravotním potížím nepředstaví Vlasto "El Chapo" Čepo, jenž se měl na "Summer Party" utkat s Erhanem Kartalem.

Jeho rameno ho však do další přestřelky nepustí. "Museli jsme to zrušit po dohodě týmu s doktory. Chtěl jsem za každou cenu bojovat, ale někdy to nejde," posteskl si ve svém instagramovém vyjádření devětadvacetiletý bijec.

Možná si po pár výhrách řeknu, že chci UFC zkusit znovu, kontakty s vedením nemám špatné, informuje Dvořák

Poslední tři týdny trénoval s rukávy na pravé ruce, protože ho trápí problém s ramenem a klíční kostí. "Odborně to neumím vysvětlit, je tam zánět a otok. Při úderu mi to vypne ruku a nejde jí potom vůbec používat. Zkoušel jsem všechno, od léků, až přes rázové vlny, ale pomůže jen úplný oddych," smutnil Čepo.

V Bratislavě chybět nebude, klec však nahradí tribuna. Čepo ovšem věří, že turnaj v hlavním městě našich východních sousedů bude skvělý i bez jeho přímé účasti.

Mým favoritem je Kníže, teď přípravu nepodcenil, pohlídá si to a Úškrta uštve, predikuje Petrášek. Paradeiserovi ale nevěří

"Vím, že jste se těšili a budete zklamaní, ale věřte, že nejvíc je vždy zklamaný zápasník. Dva nebo tři měsíce žádný život, tréninky dvakrát i třikrát denně, příprava v Thajsku a všechno padlo. Nemusím snad ani mluvit o tom obrovském množství financí," hájil své rozhodnutí.

další zajímavé články