středa, 23. 10. 2024
Moje tělo je asi nejzdravější a v nejlepší formě, co kdy bylo, láká fanoušky Komety kanadský tvrďák Holland

Moje tělo je asi nejzdravější a v nejlepší formě, co kdy bylo, láká fanoušky Komety kanadský tvrďák Holland

Defenzivně laděného kanadského tvrďáka Rhetta Hollanda čeká již čtvrtá sezona v modrobílých barvách Komety Brno. Dosavadní letní přípravu považuje za úspěšnou.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 11. 07. 2024
  • , zdroj fotky: HC Kometa Brno

A to i z toho důvodu, že mimo síly a fyzické zdatnosti se pokusil zaměřit i na své zdraví...

"Cítím se silný a připravený na nadcházející sezonu. Moje tělo je asi nejzdravější a v nejlepší formě, co kdy bylo," navnadil moravské fanoušky třicetiletý obránce, jehož dojmy nabídl web hc-kometa.cz.

Holland vs. extraliga:

351 utkání
12 gólů
37 asistencí
49 bodů
426 trestných minut

K žádné dovolené před návratem na českou půdu nedojde. "Čeká mě ještě hodně tréninku předtím, než se vrátím zpět do Brna a nerad si beru příliš mnoho volna. Nerad se dostávám z tréninkového tempa, nejlehčí způsob, jak se dostat do formy, je nikdy ji neztratit," zdůraznil.

Bývalý hokejista Idaho Steelheads nebo Michagan State University ví, že na sobě tvrdě makají všichni členové brněnského týmu a už se těší, až své spoluhráče opět uvidí a znovu budou pracovat jako tým.

V průběhu léta se mimochodem Kometa představí na italským turnaji Dolomiten Cup. "Myslím, že to bude skvělá příležitost k upevnění vztahů v týmu, a především k seznámení s novými hráči," uzavřel stokilový zadák, jenž si v Česku zahrál také za Prostějov či Dynamo Pardubice.

Sparta je specifická, kamkoliv přijedeme, vulgárních slov lítá asi trošku více než obvykle, líčí Gross

další zajímavé články