středa, 23. 10. 2024
Atalanta, Nice, Wolverhampton i Juventus. Ze slovenského žolíka na Euru se stalo žádané zboží

Atalanta, Nice, Wolverhampton i Juventus. Ze slovenského žolíka na Euru se stalo žádané zboží

Dvaadvacetiletý slovenský reprezentační záložník s devětadvaceti mezinárodními starty Tomáš Suslov by mohl vydržet v Hellasu Verona pouze jednu sezonu. O rodáka ze Spišské Nové Vsi totiž projevily zájem o něco věhlasnější klubové adresy...


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 09. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Slovenský futbalový zväz

A zřejmě se není čemu divit. Mladík, jenž ve své první sezoně v Serii A vstřelil tři góly a dalších pět branek připravil svým spoluhráčům, byl totiž fanoušky Verony vyhlášen nejlepším hráčem ročníku 2023/2024.

Podle listu L'Arena i serveru CalcioMercato se bývalý ofenzivní středopolař nizozemského Groningenu ocitl na radaru Juventusu Turín i Atalanty Bergamo, což jsou celky, kterých se bude týkat příští sezona Ligy mistrů.

Nový kouč Chelsea naléhá na fanoušky: Prosím, mějte trpělivost a věřte nám!

Protože má perspektivní křídelník na své současné adrese platný kontrakt až do léta 2027, sportovní ředitel Hellasu se měl nechat slyšet, že ho pustí pouze za částku mezi 12 až 15 miliony eur. Specializovaný server transfermarkt.com přitom u něj uvádí o polovinu nižší sumu.

Suslov, jenž zasáhl na právě probíhajícím Euru do všech čtyř utkání Slovenska jako střídající žolík, má být navíc zajímavý i pro další trhy. Jeho agenta už se měli ptát na dostupnost zástupci francouzského OGC Nice i anglického Wolverhamptonu Wanderers.

další zajímavé články