neděle, 07. 07. 2024
Hrníčko čelí nejtěžší životní zkoušce. Vím, že to zvládnu a budu vítěz, neztrácí optimismus hokejista Pardubic

Hrníčko čelí nejtěžší životní zkoušce. Vím, že to zvládnu a budu vítěz, neztrácí optimismus hokejista Pardubic

Útočník pardubického Dynama Dominik Hrníčko (28) nyní neprožívá zrovna růžové časy. Byl mu totiž diagnostikován nádor na varlatech a bude muset na operaci.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 05. 07. 2024
  • , zdroj fotky: HC Dynamo Pardubice

Ostřílený hokejista, jehož profesionální kariéra vypukla přesně před deseti lety, odhalil nepříjemnou novinku na svém osobním Instagramu, s tím, že nadcházející letní přípravu na nový extraligový ročník může hodit za hlavu.

"Přemýšlet o tom, jestli je život fér, nebo ne, asi nemá smysl. Překážky jsou od toho, aby se překonávaly. Není to tak dlouho, co jsem dostal jednu velkou, když jsem se dozvěděl, že mám zlomenou nohu. Tu jsem překonal a vrátil se zpět do své normální formy. Jenže teď přišla do cesty další překážka, ta těžší, když mi řekli, že mám nádor na varlatech a musím na operaci," napsal. 

Čtvrtá letní posila Litvínova přichází z farmy Pittsburghu. Nabyl jsem dojmu, že to bude fungovat z obou stran, hlásí Slovák Čajkovič

"Mám před sebou další těžký úkol na své cestě, ale já vím, že ho zvládnu, tu překážku stejně zdolám a budu vítěz. Děkuju moc všem za podporu," vzkázal odhodlaný forvard východočeského klubu.

Hrníčko vzešel z liberecké líhně Bílých Tygrů a v první lize oblékal trikoty Poruby, Prostějova, Jihlavy i Benátek nad Jizerou. V extralize se pak mihnul také ve Zlíně.

Pardubice narazí v rámci srpnové přípravy nejen na své béčko, se kterým se utkají v Chrudimi, ale také na Žilinu, na níž narazí v České Třebové, nebo na Red Bull Mnichov, jemuž budou čelit v Bad Tölzu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dominik Hrníčko (@hrnicko59)

další zajímavé články