neděle, 07. 07. 2024
Tahle země není pro starý? Na Julisce si to nemyslí a dál věří Mešanovičovi, Vondráškovi i Horovi

Tahle země není pro starý? Na Julisce si to nemyslí a dál věří Mešanovičovi, Vondráškovi i Horovi

Opětovně prvoligová Dukla oznámila na svých oficiálních stránkách prodloužení smlouvy s několika dosavadními oporami. V týmu z Julisky bude pokračovat kapitán Jan Peterka i další zkušení hráči Jakub Hora, Daniel Kozma a Tomáš Vondrášek. 


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 04. 07. 2024
  • , zdroj fotky: FK Dukla Praha

Kouč Petr Rada může počítat i s bosenským útočníkem Murisem Mešanovičem, jenž na jaře v týmu vítěze druhé ligy hostoval a nyní přestoupil po konci kontraktu v polském celku Puszcza Niepolomice.

Třiatřicetiletý Mešanovič, který v české lize nasázel za Jihlavu, Slavii a Mladou Boleslav 44 gólů ve 136 utkáních, je druhou letní posilou nováčka nejvyšší soutěže.

Nová výzva! Zmrhal po třech letech končí v Bratislavě a míří na Kypr za Guľou a Krmenčíkem

Dukla zveřejnila délku nových kontraktů jen u některých hráčů. Třiatřicetiletý záložník a dvojnásobný ligový šampion Hora prodloužil o další rok s možností opce.

"Jsem rád, že jsme se s Duklou dohodli na mém pokračování. Klub i já jsme měli zájem na prodloužení mého působení a teď se moc těším, až na Julisce opět začne prvoligová sezona," citoval web fkdukla.cz slova ostříleného Hory.

 

Dynamický Žambůrek se dočkal v třiadvaceti letech již čtvrtého zahraničního angažmá. S ním budeme zase silnější, libují si v Nizozemsku

Na jednu sezonu 2024/2025 podepsal šestatřicetiletý obránce Vondrášek, jenž si všech 346 utkání v nejvyšší soutěži připsal v dresu Teplic.

"Znamená to pro mě hlavně motivaci k další práci a sezonu tady na Dukle. Máme tu skvělou partu a věřím, že po splnění cíle v podobě postupu splníme i další, a to je, aby Dukla i v následujících sezonách byla prvoligová. V týmu je zajímavý mix mladých, hladových hráčů s těmi zkušenými, kteří by tomu na hřišti měli dávat nějaký směr. A když se tohle vše spojí, věřím, že budeme konkurenceschopní a zároveň uděláme všechno, abychom se pohybovali v klidných vodách tabulky," přidal Vondrášek.

P.S.: V úvodu tohoto pracovního týdne mimochodem Dukla oznámila příchod slovenského gólmana Matúše Hrušky. 

další zajímavé články