neděle, 07. 07. 2024
Nechovají se jako spoluhráči, ale jako rodina, chválí přátelský liberecký tým Nyarko. Jak vidí ghanskou posilu Nezmar?

Nechovají se jako spoluhráči, ale jako rodina, chválí přátelský liberecký tým Nyarko. Jak vidí ghanskou posilu Nezmar?

Slovan Liberec už se tento týden pochlubil hned třemi novými akvizicemi. Po Martinu Rýzekovi a Michalovi Hlavatém dorazil na stadion U Nisy ofenzivně laděný mladík Benjamin Nyarko, jenž může nastupovat na pozici útočníka či křídla.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 04. 07. 2024
  • , zdroj fotky: FC Slovan Liberec

Dnes již bývalý hráč druholigového rakouského celku Lafnitzu, jehož silnou stránkou je rychlost a hra jeden na jednoho, si plácl se Slovanem na příští čtyři roky.

"Když jsem se poprvé o možnosti přestupu dozvěděl, říkal jsem si, že to je sen. Je to tu skvělé," podělil se o první dojmy dvacetiletý fotbalista z Ghany, jehož slova nabídl web fcslovanliberec.cz.

Grigar se vrací do soutěže, v níž skóroval a opět se potká s Kučerou a spol.: Zajímal jsem se o kádr a postupový bude, to je priorita klubu i moje

Jak prozradil generální ředitel podještědské značky Jan Nezmar, severočeský klub sledoval svůj cíl delší období. "Je to rychlostní typ útočníka, který je zároveň odolný v soubojích a tato typologie nám v týmu scházela. Navíc je pořád velmi mladý a je u něho tudíž předpoklad dalšího rozvoje. Věříme, že u nás zaznamená další progres," doplnil exslávistický funkcionář.

Debutovat v modrobílém trikotu by mohl již první červencový pátek během libereckého soustředění v Rakousku proti Universitatee Kluž.

"Myslím si, že být ve Slovanu Liberec je pro mě nejlepší možnost, protože dostanu šanci posunout svoji kariéru, dále se rozvíjet. A odteď od sebe očekávám víc, protože mám okolo sebe tým, který je přátelský a všichni jsou fajn. Je to místo pro rozvoj. Nechovají se jako spoluhráči, ale jako rodina. A kdekoliv, kde je rodina, tam je láska a podpora," vyprávěl Nyarko v prvním interview po přestupu.

další zajímavé články