středa, 23. 10. 2024
Jsem otevřený přesunu do Clashe, říká nejlepší český bojovník z postojových disciplín. Nabízí se souboj s Růžičkou

Jsem otevřený přesunu do Clashe, říká nejlepší český bojovník z postojových disciplín. Nabízí se souboj s Růžičkou

Profesionální sportovci mohou jen závidět, jaký zájem je jeven o bizarní organizaci Clash of the Stars. Není se čemu divit, že se potom sami nebrání tam přestoupit.


  • autor: Jan Obst
  • , vydáno: 25. 06. 2024
  • , zdroj fotky: OKTAGON MMA

Václav Sivák je považován za jednoho z nejlepších bojovníků České republiky v postojových disciplínách. V K1 nezná bratra, a proto se mnoho lidí diví, proč se ještě drží v našich skromných luzích a hájích. Odpověď by přitom mohl držet Tadeáš Růžička.

Sivák a Růžička jsou dvojicí, která vládne boji v postoji. Vašek je technicky nadanější, více taktizuje, Tadeáš je zase výbušnější. Jejich střet je něčím, po čem domácí publikum už více než rok prahne. Oba bojovníci vědí, že tento zájem mohou přetavit do peněz, jež po organizacích požadují, aby se spolu konečně utkali.

Šéf RFA Boris Marhanský odhalil, že jak Sivák, tak i Růžička chtějí za vzájemný zápas alespoň milion. Doposud ovšem nenašel důvod jim tuto částku dát, naopak hraje hru na vyčkávanou. Kdo by ale čekat nemusel, to je zábavní organizace Clash of the Stars, která nemá o peníze takovou nouzi a je ochotna tento legendární souboj lidem konečně doručit. A co je podstatné, oni jsou kvůli tomu ochotni změnit angažmá.

„Co se mě týče, nevidím problém se v Clashi ukázat,“ pronesl Václav Sivák, který se objevil jako host na sobotním turnaji Clash of the Stars v Ostravě. „Máte tu stejnou klec, jako mají všude jinde. Pokud mi seženete rovnocenného soupeře, nevidím důvod, proč do toho nejít. Sleduje to a baví to opravdu hodně lidí a já jim rád předvedu, co ve mně je,“ podotkl.

Tím rovnocenným soupeřem je pochopitelně Tadeáš Růžička, který už v Clashi má jeden zápas za sebou. Svedl ho se svým jmenovcem Tadeášem Veselým, jehož přemohl na technické KO (Veselý si v boji poranil rameno).

„Náš zápas s Růžičkou se stále řeší. Padají termíny i haly, kde by se to mohlo uskutečnit. Hodně organizací se o to zajímá, takže uvidíme. Kdo nabídne nejlepší podmínky, tam půjdeme. Já jsem stále připravený a s tímto bojem počítám,“ řekl Sivák moderátorovi Jakubovi Jírovi. A ten jenom úsměvně přikyvoval, neboť ví, že mu v Clashi mohou vyhovět.

další zajímavé články