neděle, 08. 09. 2024
Další hvězdy pro Czech Masters 2024: Dorazí Rasmus Hojgaard i uzdravený vítěz Masters

Další hvězdy pro Czech Masters 2024: Dorazí Rasmus Hojgaard i uzdravený vítěz Masters

Organizátoři turnaje D+D Real Czech Masters oznámili další dvě hvězdy pro blížící se turnaj DP World Tour na hřišti Oaks Prague. Potřetí si v České republice zahraje někdejší vítěz Masters Danny Willett, druhá účast čeká na Rasmuse Hojgaarda.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 26. 06. 2024
  • , zdroj fotky: DP World Tour

Danny Willett se v České republice poprvé představil v roce 2014, podruhé poté o čtyři roky později. To už hrál jako vítěz Masters a tehdejší světová devítka. V obou případech na Albatrossu skončil mezi nejlepší dvacítkou.

Anglický golfista toho ale v posledních měsících příliš neodehrál. Po operaci ramene se přesto stihl vrátit o poznání dříve. Na Masters zahrál vynikající první kolo, prošel cutem a obsadil solidní 45. místo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený DP World Tour (@dpworldtour)

Následně se vrátil až po téměř dvouměsíční pauze, na European Tour v Německu se ale přes cut nedostal. Nyní hraje v Nizozemsku, kde už do víkendových kol prošel. V dalších měsících hodlá absolvovat ještě několik startů a na hřišti Oaks Prague bychom ho tak měli vidět ve vynikající formě.

Dalším ohlášeným hráčem je Dán Rasmus Hojgaard. Ten se na Albatrossu představil jen loni, kdy po boku svého bratra Nicolaie bojoval o divokou kartu pro Ryder Cup. Zatímco ale Nicolai i díky třetí pozici divokou kartu obdržel, Rasmus nepřesvědčil a po děleném 39. místě se do Říma nepodíval.

Majitel čtyř vítězství na DP World Tour je v letošní sezoně na osmnáctém místě pořadí Race to Dubai, jeho nejlepším výsledkem je prozatím druhé místo na Ras Al Khaimah Championship.

další zajímavé články