středa, 23. 10. 2024
McGregor se poprvé vyjádřil ke zrušení svého návratu. Nebylo to jednoduché, říká

McGregor se poprvé vyjádřil ke zrušení svého návratu. Nebylo to jednoduché, říká

Irský zápasník Conor McGregor se poprvé vyjádřil ke svým zdravotním problémům, kvůli kterým byl nucen zrušit svůj plánovaný návrat v rámci UFC 303 proti Michaelu Chandlerovi.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 16. 06. 2024
  • , zdroj fotky: UFC

Conor McGregor měl svůj plánovaný návrat absolvovat 29. června v rámci galavečera UFC 303. Setkat se měl s Michaelem Chandlerem, ovšem kvůli zranění byl nucen utkání odložit.

Zrušení hlavního taháku bylo oznámeno ve čtvrtek, kdy Dana White dodal, že novým hlavním turnajovým zápasem bude souboj Alexe Pereiry a Jiřího Procházky v boji o titul v polotěžké váze.

Nyní se k celé situaci vyjádřil také McGregor. "Je velmi těžké zrušit svůj návrat. Rozhodnutí odložit zápas nebylo učiněno lehce, ale po konzultaci s mými lékaři, UFC a mým týmem to nešlo jinak," napsal si McGregor na své sociální sítě.

"Mí fanoušci a soupeř si tento boj zaslouží jen s mým nejlepším já a určitě to přijde. Děkuji za zprávy podpory, jsem v dobré náladě a věřím, že se vrátím," podotkl rodák z Crumlinu v Dublinu.

Odložení utkání glosoval také novinář MMA Ariel Helwani. "Souboj byl odsunut, protože McGregor utrpěl zranění těsně před tiskovou konferencí minulý týden v Dublinu. Všichni zúčastnění udělali vše pro to, aby to zachránili. Nejprve to nevypadalo dobře, pak ano a pak znovu ne," doplnil. Zranění McGregora je každopádně zahaleno tajemstvím, neboť se neví, o jaký problém přesně jde.

Naposledy se pětatřicetiletý Ir v UFC objevil v červenci roku 2021, kdy prohrál s Američanem Dustinem Poirierem.

další zajímavé články