pátek, 18. 10. 2024
Nejvážnější zájemci o služby Nečase? Dvě kanadské adresy a hlavní město Ohia, kde se pořád čeká na první velký úspěch

Nejvážnější zájemci o služby Nečase? Dvě kanadské adresy a hlavní město Ohia, kde se pořád čeká na první velký úspěch

Zlatý hoch z nedávno skončeného mistrovství světa v Praze a Ostravě Martin Nečas dosud prošel pěti klubovými adresami. Kromě Caroliny Hurricanes, kde strávil posledních sedm let, si zahrál i za Charlotte Checkers, Ždár nad Sázavou, Horáckou Slavii Třebíč a samozřejmě Kometu Brno.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 04. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Carolina Hurricanes

V právě probíhajícím kalendářním roce 2024 ho však s největší pravděpodobností čeká změna, k níž může dojít už v nejbližších dnech. Pětadvacetiletý útočník, který v nedávno skončené sezoně NHL vstřelil 24 branek a dalších 29 gólů připravil svým spoluhráčům, je aktuálně nejvíce spojován s Vancouverem Canucks, Columbusem Blue Jackets a Calgary Flames, ale zájem mají mít i další organizace... 

Nestárnoucí Perry z Oilers je majitelem nového rekordu NHL. Finále Stanley Cupu si zahraje již s pátým klubem

"Nepřekvapilo by mě, kdyby změnil klub už velmi brzy. Ještě před finále Stanley Cupu by asi budou týmy dost aktivní. Osobně si nedokážu představit, že by se vrátil zpět do Caroliny," citoval server Daily Faceoff slova hokejového experta Franka Seravalliho.

Podle žurnalisty TSN Darrena Dregera v úvahu připadá také scénář, že by se stal součástí výměny s o rok starším obráncem Filipem Hronkem, jenž patří právě Vancouveru Canucks a v minulosti prošel například Detroitem Red Wings.

další zajímavé články