pondělí, 28. 10. 2024
RedFace přináší násilí v malém balení. Box v telefonní budce je světovým hitem

RedFace přináší násilí v malém balení. Box v telefonní budce je světovým hitem

Boxerské souboje v telefonní budce jsou novým fenoménem, který si získává miliony fanoušků. RedFace přináší akce plné násilí, kde je minimum prostoru a knockout často přijde během několika vteřin. Poslední souboj, zveřejněný na Instagramu, vidělo již 7,6 milionů lidí.


  • autor: Petr Zajíc
  • , vydáno: 26. 10. 2024
  • , zdroj fotky: RedFace

Boxerské souboje v telefonní budce představují nový fenomén na scéně bojových sportů. Organizace RedFace přišla s nápadem, jak přinést divákům neuvěřitelně intenzivní a surové zážitky. Na první pohled to může znít šíleně – dva bojovníci jsou zavřeni v těsném prostoru telefonní budky, kde mají minimum prostoru na pohyb. Výsledek? Krátké, brutální souboje, kde jde všechno rychle a tvrdě, většinou končící rychlým knockoutem.

Tento typ boje je jasným důkazem, že i v dnešní době je násilí pro mnohé diváky atraktivním prvkem zábavy. Na posledním videu zveřejněném na Instagramu organizace RedFace se jejich souboj v telefonní budce stal virálním hitem. Už ho vidělo neuvěřitelných 7,6 milionů lidí, přičemž každým dnem toto číslo roste. Podle komentářů na sociálních sítích lidé nešetří chválou na tento nový koncept. „Je to absolutní masakr! Tohle jsem ještě neviděl!“ napsal jeden z fanoušků.

Poslední akce tohoto druhu se odehrála 2. srpna v Ústí nad Labem, což bylo pouhý den před oficiálním galavečerem RedFace 5. O popularitě těchto soubojů svědčí nejen počet zhlédnutí na sociálních sítích, ale i přímé ohlasy od návštěvníků akcí. „Bylo to rychlé, krvavé a naprosto neuvěřitelné. Ty rány, borci neměly kam utéct, bylo to jako kdyby se všechno soustředilo do jednoho bodu!“ komentoval další fanoušek, který se na akci podíval osobně.

RedFace tak svým způsobem posouvá hranice toho, co je možné v bojových sportech. Ačkoli někteří mohou tuto formu soubojů považovat za příliš násilnou, statistiky a popularita ukazují, že jde o zábavu, která má svou pevnou základnu fanoušků. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený RED FACE (@redface.cz)

další zajímavé články