pondělí, 28. 10. 2024
Conor McGregor přišel o 500 000 dolarů po sázce proti Ngannouovi, ale slibuje odplatu

Conor McGregor přišel o 500 000 dolarů po sázce proti Ngannouovi, ale slibuje odplatu

Conor McGregor, známý svou zálibou v sázení na velké zápasy MMA a boxu, utrpěl velkou finanční ztrátu.


  • autor: Petr Zajíc
  • , vydáno: 26. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

Conor vsadil půl milionu dolarů na vítězství Renana Ferreiry proti bývalému šampionovi UFC Francisi Ngannouovi na turnaji PFL Super Fights. McGregor předpokládal, že Ngannou bude během svého debutu v PFL knockoutován, ale „Mystic Mac“ tentokrát svou věštbu nenaplnil.

Sázka na knockout

McGregor byl před zápasem přesvědčený, že brazilský zápasník Ferreira ukončí Ngannoua knockoutem a přinesl by mu tak výhru ve výši 1,7 milionu dolarů.

"Ngannou dnes prohraje KO. Brazilci dávám kurz 12/5, aby ho knockoutoval, a vkládám do toho půl milionu. Je to nemilosrdný byznys a já jsem nemilosrdný muž," uvedl McGregor v hlasové zprávě na sociální síti X (dříve Twitter).

Nicméně Ngannou předvedl, proč je stále jedním z nejnebezpečnějších těžkých vah v MMA, když Ferreiru během prvního kola knockoutoval a vyhrál svůj debut v PFL. McGregor tak přišel o půl milionu dolarů, což v přepočtu dělá necelých dvanáct milionů korun českých.

Příslib pomsty

I přes ztrátu McGregor neztratil odvahu a slíbil, že své peníze získá zpět. "Bohatí bohatnou, já to dostanu zpátky," napsal McGregor v příspěvku na X, který však později smazal.

McGregor je známý svou ochotou riskovat a vsázet velké částky. Před touto sázkou vydělal 1,2 milionu dolarů, když vsadil na KO/TKO výsledek zápasu mezi Alexem Pereirou a Khalilem Rountree Jr. na UFC 307.

další zajímavé články