pondělí, 28. 10. 2024
Chystám se ho zničit, říká Tyson před comebackem proti mladšímu Paulovi

Chystám se ho zničit, říká Tyson před comebackem proti mladšímu Paulovi

Mike Tyson, legendární boxer a bývalý šampion, se opět ponořil do intenzivního tréninku, aby se připravil na nadcházející duel s Youtuberem a boxerem Jakem Paulem. Tento očekávaný střet generací se odehraje 15. listopadu v Texasu.


  • autor: Petr Zajíc
  • , vydáno: 25. 10. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

Přestože věkový rozdíl mezi oběma bojovníky je značný, Tyson se stále drží v impozantní formě a svou přípravu sdílí se světem prostřednictvím sociálních sítí. Po zdržení zápasu kvůli Tysonovým zdravotním problémům měl „Železný Mike“ dostatek času na to, aby piloval každý detail a byl připravený na velký návrat.

Soustředění a rychlost v tréninku

Na svém Instagramu Tyson nedávno zveřejnil video, ve kterém ukazuje, že jeho rychlost a síla jsou stále v plné síle. Jeho údery do boxerského pytle byly bleskurychlé, a když se přesunul do ringu se sparingpartnerem, předvedl nekompromisní útoky, které dokazují, že má stále co nabídnout. „Nemůžu se dočkat 15. listopadu,“ napsal k příspěvku Tyson, čímž vyjádřil své odhodlání dominovat nad mladším soupeřem.

Tysonovy výkony v tréninku zaujaly i legendu bojových umění Chucka Norrise, který Mikeu nezůstal dlužen pochvalu. „Vypadáš ostře, Miku,“ prohlásil Norris, mnohonásobný šampion v karate a světově proslulý herec. Jeho slova přidala Tysonovi na sebedůvěře, ale ten se stále soustředí na jediný cíl – zničit Paula.

Tyson vs. Paul: Souboj titánů

Zápas mezi Tysonem a Paulem je jedním z nejočekávanějších boxerských událostí letošního roku. Jake Paul, mladší a ambiciózní boxer, si získal popularitu nejen svým boxerským uměním, ale také svými odvážnými slovy. Tyson však namísto slov odpovídá činy. „Zatímco Jake mluví, já drtím formu,“ prohlásil Tyson odhodlaně a dodal, že se chystá Paula zničit.

Velkolepý zápas se odehraje před osmdesátitisícovým davem v texaské aréně a bude živě přenášen i na Netflixu, což jen zvyšuje očekávání kolem tohoto duelu. Zda Tyson dokáže potvrdit svá silná slova a převahu v ringu, se rozhodne brzy.

další zajímavé články