čtvrtek, 17. 10. 2024
Bude to nový Pogba, hladovější, moudřejší a silnější, slibuje fandům potrestaná hvězda. Kvůli Juve se vzdá i peněz

Bude to nový Pogba, hladovější, moudřejší a silnější, slibuje fandům potrestaná hvězda. Kvůli Juve se vzdá i peněz

Francouzský mistr světa z roku 2018 Paul Pogba chce po vypršení dopingového trestu pokračovat ve své profesionální kariéře v barvách Juventusu Turín.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 17. 10. 2024
  • , zdroj fotky: FC Juventus Turín

Deníku Gazzetta dello Sport řekl, je připravený hájit barvy "Staré dámy" i za cenu snížení platu.

"Jsem ochotný vzdát se peněz, abych ještě mohl hrát v Juve. Chci se vrátit do tohoto klubu," prohlásil jednatřicetiletý hráč.

Nedávno se ale objevila informace, že klub s rekordním počtem italských titulů chce Pogbovi vypovědět smlouvu, která platí do roku 2026 a zaručuje hráči roční plat kolem osmi milionů eur (přibližně 202 milionů korun). Když trenér Juventusu Thiago Motta o záložníkovi nedávno mluvil, nezdálo se, že by na jeho návrat čekal. "Byl to skvělý fotbalista, ale dlouho nehrál," uvedl kouč.

Pogba je kvůli Juve ochoten vzdát se peněz

"Skutečnost je taková, že jsem hráčem Juve a připravuji se hrát v něm," řekl mistr světa z roku 2018.

Pogba dostal v únoru od italského sportovního soudu za pozitivní test na testosteron čtyřletý distanc, proti kterému se odvolal. Po rozhodnutí CAS se může k fotbalu vrátit v březnu, trest byl snížen ze čtyř let na 18 měsíců.

Francouz si hodlá s Mottou brzy promluvit. "Chci být připraven trénovat a hrát s Juve. Jsem jeho hráčem, v hlavě mám momentálně jen to," řekl Pogba.

"Bude to nový Pogba, hladovější, moudřejší a silnější. Mám jediné přání, hrát fotbal," slíbil někdejší nejdražší fotbalista světa.

 

Choutky Realu? Přáním číslo 1 je Alexander-Arnold. Další možnosti jsou v Tottenhamu, Leverkusenu i Seville

další zajímavé články