úterý, 15. 10. 2024
V obraně to byl náš jednoznačně nejhorší výkon v sezóně, uvedl trenér Colorada Jared Bednar po další porážce Avalanche

V obraně to byl náš jednoznačně nejhorší výkon v sezóně, uvedl trenér Colorada Jared Bednar po další porážce Avalanche

Hokejová NHL v noci nabídla další tři duely. Na první výhru stále čeká Colorado, které podlehlo vysoko New Yorku Islanders a jeho trenér neskrýval zklamání. To New York Ranger s Filipem Chytilem v sestavě bodovalo naplno.


  • autor: Jiří Zubík
  • , vydáno: 15. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

Colorado Avalanche – New York Islanders 2:6

Za vítězství New York Islanders nad Coloradem výrazně přispěl Brock Nelson, který se blýskl dvěma góly. Český hráč Ivan Ivan, jenž v minulém utkání asistoval u gólu, tentokrát nebodoval. Avalanche, kteří v roce 2022 vyhráli Stanley Cup, prohráli i třetí zápas sezóny a už potřetí inkasovali vysoký počet branek – celkem 20 gólů za tři zápasy. „Není na co se vymlouvat. Dneska se mi naše hra vůbec nelíbila, ve všech řadách. Byla to hrůza,“ zhodnotil výkon svých svěřenců trenér Colorada Jared Bednar. „V obraně to byl náš jednoznačně nejhorší výkon v sezóně,“ dodal. Bednar také poznamenal, že ačkoliv v předchozích prohrách 4:8 a 4:6 našel alespoň nějaké pozitivní momenty, tentokrát bude muset opravdu pečlivě hledat, aby na něčem takovém mohl stavět.

New York Rangers – Detroit 4:1

Hlavní postavou utkání proti Detroitu byl Artěmij Panarin, který nasbíral tři asistence a stal se jedním z nejproduktivnějších hráčů celé soutěže s celkovými sedmi body. Dalším klíčovým hráčem byl brankář Igor Šesťorkin, který zastavil 31 z celkových 32 střel soupeře. Český hokejista Filip Chytil odehrál 13 minut, během nichž se do statistik zapsal dvěma střeleckými pokusy.

Montreal – Pittsburgh 3:6

Pittsburgh zvítězil nad Montrealem 6:3, přičemž nejvýraznější postavou zápasu byl Jevgenij Malkin, který si připsal jeden gól a dvě asistence. Nyní mu chybí už jen jeden gól k dosažení hranice 500 gólů v NHL. Z aktivních hráčů tuto hranici překonali pouze Alexandr Ovečkin, Steven Stamkos a Sidney Crosby, který se proti Montrealu bodově neprosadil. Crosby má šanci dosáhnout na 1600 bodů v kariéře, k čemuž mu zbývá jediný bod. Nejslavnější hokejová soutěž bude pokračovat v noci z úterý na středu devíti duely.

V Třinci si musí sáhnout do svědomí a odpovědět si na otázku, jestli tomu dávají všechno...

další zajímavé články