pondělí, 14. 10. 2024
Novotný slibuje šílenou show: Oktagon 62 přepíše dějiny MMA

Novotný slibuje šílenou show: Oktagon 62 přepíše dějiny MMA

Promotéři OKTAGONu MMA Ondřej Novotný a Pavol Neruda lákají fanoušky na nezapomenutelnou show plnou světel, pyrotechniky a špičkového MMA. Historická akce v Německu slibuje rekordní návštěvnost a skvělou zábavu.


  • autor: Petr Zajíc
  • , vydáno: 12. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Oktagon MMA

Promotéři OKTAGON MMA Ondřej Novotný a Pavol Neruda se těší na obrovskou akci, kterou slibují v sobotu na galavečeru Oktagon 62 v Německu. S rekordní návštěvností a jedinečnou produkcí má jít o nezapomenutelnou událost nejen pro fanoušky MMA, ale i pro milovníky velkých akcí. „Máme fanoušky z celého světa, nejen z Německa a Česka, ale i z dalších zemí, kteří přijíždějí na tuto historickou akci,“ prozradil Novotný pro portál MMA Junkie.

Show plná světel a speciálních efektů

Oktagon MMA se vždy snaží odlišit a ani tentokrát to nebude jiné. Organizátoři připravili ohromující vizuální zážitek, který slibuje show na vysoké úrovni. „Máme téměř 500 různých světel, ohňostroje uvnitř arény a speciální vstupy, které ale nechceme prozradit předem,“ sdělil Novotný. Program navíc ozdobí německé rapové hvězdy a poločasovou show ovládne John Newman, „šílený DJ,“ jak ho Novotný označil.

Pavol Neruda také potvrdil, že Oktagon 62 přinese další technologické novinky. „Budeme mít dron, který bude přenášet záběry přímo z arény, speciální 360stupňovou kameru s VR setem a živé kamery na rozhodčích,“ uvedl Neruda. Otevřené bodování a další inovativní prvky slibují zábavu na celý večer.

Titulové souboje a český zástupce na historické scéně

Na kartě jedenácti zápasů se představí ti nejlepší bojovníci. Hlavní bitva večera přinese souboj o titul krále Německa mezi Christianem Jungwirthem a Christianem Eckerlinem. Součástí večera jsou i dva titulové zápasy, ve střední váze bude mistrovský pás obhajovat Patrik Kincl, jediný Čech, který se na této historické akci představí.

další zajímavé články