úterý, 15. 10. 2024
Schumacherův syn odhaluje pravdu: Matka bila mého otce, museli jsme volat policii

Schumacherův syn odhaluje pravdu: Matka bila mého otce, museli jsme volat policii

David Schumacher, syn bývalého pilota Formule 1 Ralfa Schumachera, šokoval fanoušky, když veřejně odhalil rodinné problémy, včetně fyzického násilí ze strany své matky Cori Brinkmannové.


  • autor: Petr Zajíc
  • , vydáno: 11. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

David Schumacher nedávno způsobil vlnu šokujících reakcí, když na sociálních sítích odhalil vážné rodinné problémy. Ve svém příspěvku na Instagramu, který později smazal, otevřeně promluvil o konfliktu mezi svými rodiči, který vyvrcholil po jejich rozvodu v roce 2015. Podle jeho slov byla jeho matka Cora Brinkmannová nejen psychicky, ale i fyzicky násilná vůči jeho otci.

„Za normálních okolností bych o rodinných záležitostech veřejně nemluvil, protože tyto věci nepatří na sociální sítě,“ začal svůj příspěvek David, který dlouho mlčel, ale nyní se rozhodl promluvit na obranu svého otce. „Bohužel, moje matka má zřejmě jiný názor. Nastal čas s tím skoncovat.“

Rodinné drama Schumacherových

David Schumacher v příspěvku popsal, jak matka hrozila, že mu zničí jeho sen stát se automobilovým závodníkem, pokud s ní nezůstane po rozvodu žít. „Vyhrožovala mi, že mi odmítne podepsat potřebné dokumenty,“ napsal David s tím, že nechtěl vyrůstat v prostředí plném negativních řečí o jeho otci. Situace mezi jeho rodiči byla napjatá a vyústila ve vážný incident.

David vzpomíná na moment, kdy jeho matka zašla tak daleko, že museli zavolat policii. „Jednou došlo k incidentu, kdy mě proti mé vůli chtěla odvést od vlastního otce a situace se jí vymkla z rukou natolik, že jsme museli volat policii, protože bila mého otce a nechtěla přestat,“ popsal mladý závodník, který tímto zpochybnil všechna obvinění své matky vůči Ralfovi Schumacherovi.

Ostré reakce na obvinění Cori Brinkmannové

Davidovo odhalení přišlo v době, kdy jeho otec Ralf Schumacher veřejně přiznal svou homosexuální orientaci, což vyvolalo další rozkol mezi ním a Corou Brinkmannovou. Ta tvrdila, že během jejich vztahu byla Ralfem zneužívaná, což David důrazně popírá. „Nechci být konfrontován s otázkami o všem, z čeho má matka obviňuje mého otce,“ uzavřel David své vyjádření.

Toto rodinné drama vzbudilo obrovskou pozornost nejen mezi fanoušky automobilových závodů, ale i široké veřejnosti.

další zajímavé články