čtvrtek, 10. 10. 2024
Kouření nemá vliv na to, jaký jsem na hřišti. Pracuju dvakrát tak tvrdě, hájí se již z Katalánska Szczesny

Kouření nemá vliv na to, jaký jsem na hřišti. Pracuju dvakrát tak tvrdě, hájí se již z Katalánska Szczesny

Wojciech Szczesny sice nedávno změnil své rozhodnutí o konci profesionální kariéry a posílil Barcelonu, nehodlá však měnit své zvyky. A to včetně kouření, jímž je dlouhodobě známý.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 10. 10. 2024
  • , zdroj fotky: FC Barcelona

Juventus má po 12 letech opět pod smlouvou jméno Del Piero. Tentokrát už ale jde o dceru klubové legendy

"Určité věci v osobním životě měnit nebudu a do toho, jestli kouřím, nikomu nic není. Domnívám se, že to nemá vliv na to, jaký jsem na hřišti. Pracuju dvakrát tak tvrdě," řekl polský brankář Szczesny španělskému listu Mundo Deportivo.

Čtyřiatřicetiletý polský gólman v závěru srpna po předčasném rozvázání smlouvy v Juventusu oznámil konec kariéry. Po měsíci se však z důchodu vrátil vypomoci Barceloně, jež přišla do konce sezony o brankářskou jedničku Marca-Andrého ter Stegena.

Občas mě někdo odněkud ze stromu vyfotí, jak mám v ruce cigaretu, ale to je jejich problém, ne můj, říká brankář

Tím, že kouří, se Szczesny nikdy netajil. Před lety sice vzpomínal, že ho kouření v šatně stálo místo jedničky v Arsenalu, má však pocit, že do toho, co dělá mimo hřiště, nikomu nic není.

"Nekouřím před dětmi, protože jim nechci dávat špatný příklad. Občas mě někdo odněkud ze stromu vyfotí, jak mám v ruce cigaretu, ale to je jejich problém, ne můj," uvedl Szczesny.

"Jestli si někdo myslí, že změním to, jak se chovám v osobním životě, tak se mýlí, protože jsem, jaký jsem. Byl jsem takový celý svůj život," dodal účastník čtyř mistrovství Evropy a dvou mistrovství světa.

další zajímavé články