středa, 09. 10. 2024
Klíčový muž anglického nováčka bude chybět kvůli bizarnímu zranění. Po mytí nádobí málem přišel o palec

Klíčový muž anglického nováčka bude chybět kvůli bizarnímu zranění. Po mytí nádobí málem přišel o palec

Obránce Axel Tuanzebe patří již několik měsíců mezi klíčové postavy Ipswiche Town. Manažer nováčka Premier League Kieran McKenna ale nyní potvrdil, že někdejší zadák Manchesteru United bude kvůli bizarnímu zranění chybět delší časový horizont.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 08. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Ipswich Town FC

Ipswich o víkendu prohrál s West Hamem jednoznačně 1:4, Axel Tuanzebe ale tou dobou už byl po operaci v nemocnici. Manažer anglického nováčka Kieran McKenna totiž potvrdil, že bývalý bek Manchesteru United prodělal operační zákrok po bizarní nehodě.

V minulém týdnu myl nádobí a podle zpráv Daily Mail mu jeden z úlomků prasklé skleničky hluboce pořezal palec. Tento moment si vyžádal okamžitou lékařskou pomoc a urychlenou operaci.

Po zranění dokonce hrozilo, že Tuanzebe o svůj palec přijde, lékařům se ale podařilo vše napravit. "Zranil si ruku při nešťastné nehodě. Podstoupil operaci a bude mimo hru. Nebude se jednat o několik týdnů, ale bude to delší horizont. Stále probíhají jednání se specialisty," vyjádřil se McKenna o šestadvacetiletém hráči.

Tuanzebe se připojil k Ipswichi po hostování v několika klubech, například v Aston Ville, Neapoli a Stoke City. Loni pomohl zajistit postup The Tractor Boys do nejvyšší soutěže a stal se klíčovým mužem týmu.

Před zraněním nevynechal jediné utkání, po operaci se ale zdá, že jeho místo zaujme Ben Johnson, který již hrál v nepovedeném klání proti londýnským Kladivářům.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ipswich Town FC (@ipswichtown)

další zajímavé články