sobota, 05. 10. 2024
Musiala zaskočil Bayern: Nevím, co přinese má budoucnost, jsem otevřený změnám

Musiala zaskočil Bayern: Nevím, co přinese má budoucnost, jsem otevřený změnám

Německý ofenzivní talent Jamal Musiala naznačil, že by mohl v budoucnu opustit Bayern Mnichov, přestože je v klubu spokojený. V rozhovoru pro The Guardian uvedl, že je otevřený všem možnostem.


  • autor: Petr Zajíc
  • , vydáno: 04. 10. 2024
  • , zdroj fotky: FC Bayern Mnichov

Jednadvacetiletá fotbalová hvězda Bayernu Mnichov překvapila svým vyjádřením, když naznačila, že by v budoucnu mohla opustit tým německého giganta. Přestože je momentálně spokojená v Allianz Areně, v nedávném rozhovoru pro The Guardian uvedla, že se nebrání změnám a je otevřená jakýmkoliv výzvám.

„Ve skutečnosti nemám žádný plán. Snažím se nemyslet příliš daleko dopředu, protože situace se může měnit každý rok nebo měsíc,“ přiznal Musiala, čímž zaskočil nejen fanoušky Bayernu, ale i samotné vedení klubu. I když mladý záložník zdůraznil svou spokojenost v současném působišti, připustil, že budoucnost není nikdy jistá. „Jsem otevřený všemu, ale zároveň musím dodat, že jsem spokojený tam, kde právě jsem,“ dodal.

Musiala, který v Bayernu září již několik sezon, byl v létě spojován s možným návratem do Anglie. V mládežnických letech sbíral zkušenosti v Chelsea, a právě anglické velkokluby jako Manchester City a Liverpool projevují o jeho služby dlouhodobý zájem. Přesto se zdá, že Bayern hodlá udělat vše pro to, aby si svého klíčového hráče udržel.

Musialovi současná smlouva s mnichovským klubem vyprší v roce 2026, a přestože Bayern již jedná o možném prodloužení, samotný hráč zatím s rozhodnutím váhá. Bayern Mnichov si od něj slibuje, že by se mohl stát další klubovou ikonou, avšak Musiala zatím nenechává nikoho v klidu, když veřejně zmiňuje, že neví, jaká bude jeho fotbalová budoucnost.

Nyní je otázkou, zda se Bayern dokáže dohodnout na prodloužení, nebo jestli se mladý talent rozhodne vyzkoušet novou výzvu na jiné klubové adrese.

další zajímavé články