neděle, 22. 09. 2024
Řekni, kde ty góly jsou! Vary po investicích strádají

Řekni, kde ty góly jsou! Vary po investicích strádají

Tohle zatím nejde. Energie Karlovy Vary měla před sezonou velké ambice, zatím se to ale s výsledky nesetkává. Chybí to základní, góly. Za jak dlouho bude trenér Pavel Patera pod tlakem?


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 21. 09. 2024
  • , zdroj fotky: Energie Karlovy Vary

Vždyť Karlovy Vary se ještě v letošním ročníku Tipsport extraligy gólově neprosadily. Vary vyšly i z druhého utkání gólově na prázdno a situace pro ně na startu sezony není vůbec dobrá.

Gólový půst trvá už od začátku sezony, gólovou radost jejich hráči neměli ani v odvetě posledního osmifinále na domácím stadionu proti Českým Budějovicím. 35 střel, ale nic. „Bohužel, šancí jsme měli dost, příště to tam musí spadnout,“ řekl už po prvním utkání sezony Vít Jiskra.

Nepomohlo to. Zlomit střeleckou nepřesnost se Karlovarští pokusí v neděli na Spartě. A tam už skutečně musí.

„Bohužel střelecká produktivita není taková, jakou bychom si přáli. Klukům nemůžeme nic vyčíst, šli do toho po hlavě, ale musíme se do té brány tlačit ještě víc, abychom dali konečně gól,“ dodal ještě po druhém utkání Karlových Varů trenér Pavel Patera.

Ani přesilovky...

Ve druhém duelu bylo i střel méně, hokejisté nedokázali z 24 střel propasírovat ani jednu za záda gólmana Dominika Furcha. „Těžké hodnotit, hra 5 na 5 nebyla špatná, tlačili jsme, chvílemi jsme měli navrch. Přesilovky nás ale potopily,“ pokrčil rameny útočník Ondřej Procházka.

Nepomáhají ani přesilovky, což mohla být jakási berlička.

Hráči Energie hráli v početní výhodě čtyřikrát, jednou dokonce pět minut. Nicméně bez účinku. „Jsme prostě neproduktivní, v tom je háček. Když už jsme se dostali do šance, tak to chytil skvělý Furch. Měli jsme i smůlu, padla nám tyčka,“ zakončil Procházka.

Fanoušci Barcelony podporují příchod brankáře z Premier League za 28 milionů eur
 

další zajímavé články