čtvrtek, 19. 09. 2024
Třicet minut Messiho a 10 minut Suáreze nestačilo, Miami přišlo v Atlatně o svou vítěznou sérii

Třicet minut Messiho a 10 minut Suáreze nestačilo, Miami přišlo v Atlatně o svou vítěznou sérii

Hráči Interu Miami, kteří jasně vládnou v MLS Východní konferenci, přišli po remíze 2:2 v Atlantě o svou vítěznou sérii. 


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 19. 09. 2024
  • , zdroj fotky: Inter Miami CF

Šestou týmovou výhru v řadě se v poslední půlhodině marně snažil přidat i Lionel Messi, který po nedávném zranění kotníku začal na lavičce.

Majitel osmi Zlatých míčů přišel na hřiště v 61. minutě za stavu 2:1 pro Inter, ale v závěru zařídil dělbu bodů výstavní ranou z 20 metrů ruský útočník Alexej Mirančuk. Jeden z nejdražších hráčů soutěže skóroval poprvé od letního příchodu z Bergama.

Bucha se zapsal do statistik jen žlutou kartou

Sedmatřicetiletý kapitán argentinských mistrů světa Messi se o víkendu po dvouměsíční léčbě kotníku, který si zranil na jihoamerickém šampionátu, blýskl dvěma góly během čtyř minut.

Tentokrát jej Inter šetřil, na lavičce začal i další zkušený kanonýr Luis Suárez. Již v sobotu nastoupí Miami v New Yorku proti místnímu City.

Pět utkání před koncem základní části vedou Messi a spol. ligovou tabulku o osm bodů před Cincinnati, které s českým záložníkem Pavlem Buchou ve středu vyhrálo 2:1 na stadionu Minnesoty. Bývalý hráč Plzně se do statistik zapsal žlutou kartou.

další zajímavé články