čtvrtek, 19. 09. 2024
Má bilance mě těší, ale jinak to dobré vůbec nebylo, hodnotil svou premiéru za Vítkovice Abdul

Má bilance mě těší, ale jinak to dobré vůbec nebylo, hodnotil svou premiéru za Vítkovice Abdul

Dvakrát v utkání Vítkovice vedly, z domácího střetnutí s Plzní ale berou jen bod. V dresu Ridery byl nejvíce vidět útočník Jindřich Abdul, letní posila z Litvínova. Osmadvacetiletý rodák ze Vsetína si ale po duelu servítky příliš nebral. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 19. 09. 2024
  • , zdroj fotky: HC Vítkovice Ridera

Vítkovice v úvodním klání nové sezony Tipsport extraligy dvakrát vedly, jenže nakonec z duelu s Plzní berou jen bod. A podle Jindřicha Abdula, který gólem a asistencí zmíněný bod prakticky zařídil, stojí za prohrou špatný výkon domácí družiny.

"Není to ideální. Nehráli jsme tak, jak jsme měli, přesto se dalo s výsledkem něco udělat. Bohužel to dopadlo tak, jak to dopadlo," zmínil Abdul úvodem pro oficiální web Vítkovic.

"Plzeň nehrála vůbec špatně, ale v prodloužení už to bylo o štěstí. Ale jak říkám, náš výkon dnes nebyl vůbec dobrý, to je hlavní kámen úrazu. Už se to nesmí opakovat," prohlásil dále Abdul, jenž v rozhovoru pro ČT Sport doplnil, že dle něj Vítkovice nehrály na sto procent a nasazení rozhodně nebylo na nejvyšší úrovni.

Spokojen mohl být alespoň s osobními statistikami a výkonem. "Každého hráče to potěší, nebudu lhát. Ale mrzí mě, že jsme to nedotáhli jako tým. Vstup do ligy je důležitý," pokračoval bývalý útočník Litvínova, jenž už ale myslí na další utkání.

"Pozítří hrajeme znovu a musíme to okamžitě napravit. Náš výkon se musí zlepšit, byla tam rezerva a nic podobného už se nesmí opakovat," doplnil rodák ze Vsetína.

další zajímavé články