středa, 18. 09. 2024
Van Nistelrooy pracuje i mimo trávník Old Trafford. K angažmá v Manchesteru chce přemluvit srbského kanonýra

Van Nistelrooy pracuje i mimo trávník Old Trafford. K angažmá v Manchesteru chce přemluvit srbského kanonýra

Osmačtyřicetiletý Ruud van Nistelrooy se v létě vrátil do Manchesteru United, kde působí jako trenér útočníků a pravá ruka krajana Erika ten Haga. Na Old Trafford začal spolupracovat s Joshuou Zirkzeem a nyní si dělá zálusk na další vycházející útočnou hvězdu - Dušana Vlahoviče.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 15. 09. 2024
  • , zdroj fotky: Juventus FC

Erik ten Hag a Ruud van Nistelrooy se aktuálně snaží najít správnou útočnou rovnováhu. Po odchodu Anthonyho Martiala a Jadona Sancha zkoumají možnosti, jak ofenzivu ideálně sladit.

Na pozici falešné devítky se tak objevil i kapitán Bruno Fernandes. Aktuálně má ale van Nistelrooy na starosti především krajana Joshuu Zirkzeeho, mimo hru je nadále Rasmus Hojlund. Brzy se ale ofenzivní možnosti Red Devils mohli rozšířit.

Podle informací Football Transfers mají United spadeno na útočníka turínského Juventusu Dušana Vlahoviče. Svůj zájem zvýšili poté, co jim doporučení dal právě Van Nistelrooy, který by se mohl na jeho přesunu spolupodílet.

Čtyřiadvacetiletý útočník zářil ve Fiorentině a velmi dobré období kariéry prožívá i v Juventusu. A ačkoliv dříve otevřeně hovořil o svém zájmu setrvat v Turíně, nabídka od Rudých ďáblů by mohla leccos změnit.

Do konce jeho stávajícího kontraktu zbývají už jen dva roky, a pokud United zvýší svůj zájem, mohl by turínský gigant o prodeji svého nejlepšího útočníka minimálně uvažovat.

další zajímavé články