středa, 18. 09. 2024
Kráska z reality show zkusí dobýt RFA! Jsem strašně vděčná za takovou šanci, říká Key

Kráska z reality show zkusí dobýt RFA! Jsem strašně vděčná za takovou šanci, říká Key

Modelka, influencerka, účastnice oblíbené reality show Farma. To všechno je žena mnoha tváří Dagmara Key, která se rozhodla vydat na sportovní dráhu. Tvrdě trénuje a už brzy ji uvidíte u nás v akci. Právě boxerský zápas Dagmary s neméně půvabnou Terezií Garbaczewskou bude ozdobou hvězdami natřískaného turnaje RFA a I Am Fighter v pražském O2 Universum. Které z těchto krásek budeš 28. září držet palce právě ty?


  • autor: Jan Obst
  • , vydáno: 14. 09. 2024
  • , zdroj fotky: RFA

Zatímco Garbaczewská se loni probila až do finále reality show I Am Fighter a pak si dala těžký rohovnický souboj v Lucerně, Dagmara stála v kleci zatím pouze jednou. V Red Face si střihla bitvu s Trosečnicí Žanetou Skružnou. Po srdnatém výkonu sice padla, tenhle sport ji ale uchvátil. Stejně jako možnost posunout se o několik levelů výš.

“Jsem strašně vděčná RFA, že mi dá možnost se předvést mezi profíky. Ukázat, co doopravdy umí
m. Zápas v Red Face byl totiž pěkný úlet, já žádný bizár dělat nechci a nebudu. Jsem sportovkyně a je mi velkou ctí, že se pobiju právě v RFA a I Am Fighter. Podle mého výkonu se rozhodneme, co bude dál,“ poznamenala sexy amazonka, která zkusí prorazit ve světě tvrdých chlapů. Ona sama to tak ale nevnímá.

“Nemyslím si, že by bojové sporty měly být záležitostí jen mužů. I když je dělají krásnějšími na pohled, může to být svět i nás žen. Třeba já miluju bojové sporty už hodně dlouho. Když něco zbožňujete, jdete si pro to,“ konstatovala
Dagmars tím, že její nejbližší jsou ale lehce proti.

“Mému přítel
i ani rodině se to moc nelíbí. Sice mě podporují, vidět mě se mlátit v ringu je jim ale proti srsti,“ usmála se Key, jež se na titulovém galavečeru RFA a I Am Fighter utká v boxu. I když v jejím zápase s Garbaczewskou o žádný pás nepůjde, určitě se bude na co dívat. Teď jde o to, která z atraktivních Xen bude v ringu lepší.

“Rozhodně mě nečeká vůbec nic jednoduchého. I proto jsem zcela obměnila svůj tým trenér
ů, vydala jsem se víc profesionálním směrem. Mám svého kouče na box i na stravu, dokonce i toho mentálního. Stará se, abych až do zápasu byla v naprosté pohodě, abych tenhle těžký zápas zvládla i v hlavě. Bude to brutální turnaj a já nechci zklamat. Zvlášť když vím, že mi to může otevřít další dveře, nejdřív se ale musím patřičně předvést. Nejlépe vyhrát,“ podotkla Key.

Proti Garbaczewské ale osobně nic nemá. “I když se neznáme, přijde mi jako moc fajn holka.
Na tiskovce jsem s ní v klidu pokecala, v boji ale půjdou veškeré sympatie bokem. Tam půjdu s jasným cílem ji porazit,“ zdůraznila nadšená postojářka.

další zajímavé články