úterý, 17. 09. 2024
Novinky okolo nechtěné hvězdy za 86 milionů liber. Antony si počká do ledna, v Anglii by měl setrvat

Novinky okolo nechtěné hvězdy za 86 milionů liber. Antony si počká do ledna, v Anglii by měl setrvat

V posledních dnech se hovořilo o možném zájmu z Turecka, podle posledních informací anglických médií ale brazilský křídelník Antony v létě Manchester United neopustí. Počkat by si měl do zimy, kdy by jej měl vysvobodit nedávný účastník Ligy mistrů. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 08. 09. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

Antony byl silně spojován s odchodem z Manchesteru United, ovšem v letním přestupovém okně se nenašel jediný klub, který by jej chtěl a zaplatil mu požadovanou gáži.

V Turecku se ale přestupové okno stále neuzavřelo a v posledních dnech se hovořilo o zájmu Fenerbahce, který aktuálně vede José Mourinho. Dle anglických médií ale i tato varianta padla.

Nyní přišel server Caught Offside s informací, že brazilského křídelníka pozorně sleduje jiný anglický velkoklub, Newcastle. Zpráva uvádí, že Straky cílí na Antonyho v lednu 2025 v případě, že se jim nepodaří získat Anthonyho Elangu z Nottinghamu Forest.

Eddie Howe oceňuje Antonyho schopnosti a věří, že by byl cenným doplňkem jeho sestavy. Očekává se, že Rudým ďáblům by měla stačit suma okolo čtyřiceti milionů liber.

Znamenalo by to sice velký finanční propad v rámci jeho nákupu a prodeje, představenstvo klubu by ale přestup akceptovalo, neboť čtyřiadvacetiletý hráč v žádném případě nenaplnil svá očekávání.

další zajímavé články