pondělí, 16. 09. 2024
Musíme k tomu přistupovat úplně jinak. Češi těžce koušou drtivou porážku s Gruzií

Musíme k tomu přistupovat úplně jinak. Češi těžce koušou drtivou porážku s Gruzií

Před utkáním hovořili o tom, že by chtěli předvést podobný výkon jako na evropském šampionátu, ovšem s tříbodovým ziskem. Místo toho inkasovali hned čtyři branky a z Gruzie odjíždí s potupným výsledkem 1:4.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 08. 09. 2024
  • , zdroj fotky: Tadeáš Bednarz / Wikimedia Commons; CC-BY-SA-4.0

Po chybě Ladislava Krejčího otevřel skóre utkání Khvicha Kvaratskhelia ze značky pokutového kopu, největší výbuch ale přišel na startu druhé pětačtyřicetiminutovky.

Od 53. do 66. minuty skórovali domácí hned třikrát a bylo po utkání. "Dostali jsme hodně branek během pár minut, což pro týmové sebevědomí není vůbec dobré. Vyžrali jsme si to až do konce," soudil Ladislav Krejčí, jenž má za sebou jeden z nejhorších reprezentačních výkonů.

"Penalta je samozřejmě má chyba. A u třetí branky šlo o mé postavení," hodnotil Krejčí. "Po utkání jsme se bavili o našem přístupu v posledních zápasech, ale především tady o tomto. Musíme k tomu začít přistupovat jinak," dodal.

"Byl to nejhorší zápas za poslední dobu. A nejen výsledkově, ale i předvedenou hrou. Hořeli jsme v defenzivě a v ofenzivě jsme vůbec nebyli na svých místech," měl jasno záložník Tomáš Souček.

Kapitán nicméně doufá, že zápas proti Ukrajině v úterý v Praze bude zcela jiný. "V šatně jsme si řekli, co všechno musíme změnit. Udělám maximum pro to, abychom potěšili fanoušky. Není možné, abychom se na sebe smáli a pak předvedli takový výkon," doplnil středopolař West Hamu.

další zajímavé články