pondělí, 16. 09. 2024
Nick Kyrgios učinil otevřenou nabídku Coco Gauffové!

Nick Kyrgios učinil otevřenou nabídku Coco Gauffové!

Nick Kyrgios učinil otevřenou nabídku tenistce Coco Gauffové poté, co smutně vypadla z US Open.


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 04. 09. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia

Coco Gauffovou porazila Američanka Emma Navarro ve čtvrtém kole na US Open, když se potýkala s mnoha chybějícími aspekty své hry.

Gauffová často kazila forhend pokazil, její podání ji úplně zklamalo. Odservírovala 19 dvojchyb a 11 v posledním setu, aby zakončila těžké léto, kde prohrála všechna osmifinále z posledních tří velkých turnajů.

Od porážky se ozývaly výzvy, aby Gauffová nahradila svého trenéra Brada Gilberta a poohlédla se jinde.

Gauffová po své porážce řekla. „Dnes jsem bojovala opravdu tvrdě. Jen jsem se neopřela o své podání, takže to byl ten největší rozdíl,“ řekla Gauff.

„Psychicky a emocionálně jsem do toho dala všechno. Samozřejmě byly věci z hlediska provedení, kde bych si přála, abych mohla hrát lépe."

Jedna osoba na X navrhla Australana Nicka Kyrgiose, který poslušně odpověděl slovy: "Trénoval bych ji!"

Gauff již dříve Kyrgiose hájila, když mu bylo uděleno porušení kodexu za to, že plival na vlastní box, než v roce 2022 porážkou na US Open s Karenem Chačanovem rozbil své rakety.

Tehdy 18letý Gauffová řekla: „Vím, že na kurtu dělá věci, se kterými lidé nesouhlasí. Asi s některými věcmi taky nesouhlasím. Celkově si myslím, že je to milý člověk. Alespoň pro mě vždy byl. Pamatuji si, že jsem s ním poprvé trénovala, on si to pravděpodobně nepamatuje, bylo mi 13 let na Miami Open. Skončil se cvičením, ale hrál se mnou asi 30 minut."

Vadlejch překvapivě ukončil sezonu: Musím úplně vypnout, aby tělo začalo regenerovat směrem k dalším výzvám

další zajímavé články