neděle, 15. 09. 2024
Erik ten Hag zablokoval odchod dvou hráčů Manchesteru United v den uzávěrky přestupů

Erik ten Hag zablokoval odchod dvou hráčů Manchesteru United v den uzávěrky přestupů

To jsou věci! Trenér Erik ten Hag prý zakázal dvěma hráčům Manchesteru United odejít z Old Trafford v den uzávěrky přestupů.


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 31. 08. 2024
  • , zdroj fotky: Manchester United FC

Hierarchie United byla zaneprázdněna prací na řadě obchodů, nakonec odhalila nový podpis Manuela Ugarteho a zároveň prodala Scotta McTominaye.

Ugarte přišel z Paris Saint-Germain přestupem za 50,5 milionu liber, zatímco absolvent akademie McTominay byl prodán do Neapole za 25 milionů liber.

Manchester United mohl být zapojen do více dohod, ale Ten Hag rychle zakázal, aby došlo k odchodům Antonyho a Christiana Eriksena.

Podle Daily Mail se Real Betis z La Ligy obrátil na United s nabídkami na hostování, ale brzy jim bylo řečeno, že ani jeden neodejde.

Antony prožil špatné období na Old Trafford od svého přestupu z Ajaxu v roce 2022 za 82 milionů liber a bylo řečeno, že byl nabídnut k prodeji dříve v létě. Ale stěhování na hostování nedávalo smysl.

Antony nehrál ani minutu v úvodním utkání Manchester United Premier League proti Fulhamu, než přišel jako pozdní náhradník při minulé víkendové porážce s Brightonem.

Navzdory tomu, že byl na hřišti jen pár minut, byl Antony kritizován za své vystoupení.

Ambice, ambice a zase ambice

Eriksen v této sezoně ještě nenastoupil a po příchodu Ugarteho z francouzské metropole bude v pořadí ještě klesat. Ugarte podepsal pětiletou smlouvu na Old Trafford poté, co se stal pátou letní posilou Manchesteru United.

„Je to neuvěřitelný pocit vstoupit do klubu takového rozsahu; který je obdivován po celém světě,“ řekl. „Manchester United je ambiciózní klub a já jsem ambiciózní hráč. Vím, jak neuvěřitelní jsou fanoušci United, a nemůžu se dočkat, až zažiju Old Trafford. Jsem někdo, kdo je odhodlaný uspět. Obětuji a dám všechno pro své spoluhráče. Společně budeme bojovat, abychom vyhrávali trofeje a dosáhli úrovně, kde tento klub musí být."

Jedním z hráčů, který byl odejit, byl McTominay, na páteční tiskové konferenci ale trenér tvrdil, že má z jeho odchodu smíšené pocity. Stejně jako sám záložník. 

„Naprosto jsem to tam miloval a jsem za klub velmi, velmi vděčný a jsem připraven na novou výzvu a jsem připraven ji přijmout a vzít ji útokem,“ řekl."Chci vidět Manchester United vyhrávat, chci vidět, jak se nám daří opravdu, opravdu dobře, a také to budu sledovat."

Brian Priske: Zápas proti Spartě bude pro mě výjimečný zážitek

další zajímavé články