čtvrtek, 19. 09. 2024
Chceš jinam? Netrénuješ! Co se děje v Chelsea?

Chceš jinam? Netrénuješ! Co se děje v Chelsea?

Podivná situace se nyní řeší v londýnské Chelsea. Její trenér Enzo Maresca poskytl aktuální informace o budoucnosti Conora Gallaghera, hvězda Chelsea měla být dokonce vyhnána z tréninku.


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 03. 08. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia

Gallagherův čas v Chelsea se zdá být téměř u konce poté, co klub souhlasil s jeho prodejem do Atlética Madrid za 34 milionů liber.

Anglický reprezentant může svobodně vyjednávat o osobních podmínkách s giganty La Ligy, ale zatím projevil neochotu opustit svůj chlapecký klub.

V pátek se objevily zprávy naznačující, že Blues se snažili vytlačit 24letého hráče, který v minulé sezóně zářil pod Mauriciem Pochettinem.

Gallagherovi bylo řečeno, že je nepravděpodobné, že bude hrát významnou roli pod novým manažerem Marescou, především kvůli Italově taktice založené na držení míče.

The Sun od té doby tvrdí, že hierarchie Chelsea vyhnala záložníka z tréninku prvního týmu poté, co odmítl dvě nabídky smlouvy. 

Pokud se rozhodne nezůstat v západním Londýně, Blues chtějí Gallaghera prodat hned, než aby ho ztratili zadarmo příští léto, až mu vyprší současná smlouva.

Co teď?

Maresca z předsezónního turné Chelsea po USA odmítl potvrdit nebo vyvrátit, že Gallagher byl skutečně vyloučen, ale byl přesvědčen, že řešení bude nalezeno velmi brzy.

"V tuto chvíli o tom nejsou žádné aktualizace," řekl manažer. „Jediné, co mohu říci, je, že byl v kontaktu s klubem, aby našel řešení. Nemyslím si, že je to něco nového. Ve fotbale mají každé léto různé kluby problémy s některými hráči a nakonec najdou řešení a všichni jsou šťastní. Doufejme, že v této situaci se může stát totéž."

další zajímavé články