neděle, 08. 09. 2024
Velké dusno na turnaji v Ústí. Tadeáš Růžička slibuje drsnou ulici, soupeř ho ale už jednou porazil

Velké dusno na turnaji v Ústí. Tadeáš Růžička slibuje drsnou ulici, soupeř ho ale už jednou porazil

Patrně nejkontroverznější postava české bojové scény se 3. srpna v Letním kině v Ústí nad Labem dočká svého dalšího zápasu. A aby dostála svému jménu, tak soupeři slibuje naprostá muka.


  • autor: Jan Obst
  • , vydáno: 13. 07. 2024
  • , zdroj fotky: RedFace

Tadeáš „Mawar“ Růžička opět jednou mění dres. Po domovské RFA si jeho služby zajistila RedFace, která si na 3. srpna přichystala tzv. „Summer Party“, kterou bude pořádat s organizací Tohle je box. Výsledkem nám je patnáct vskutku napěchovaných duelů, jež míchají profesionalitu s bizárem, i když je třeba podotknout, že ta profesionalita nyní převažuje.

Na akci dvou spřátelených organizací uvidíme takové duely, jako jsou Adam Kolařík – Vladimír Idrányi, Drzý Čert – Imry Baron, Petr Kunštár – Máša, Viktor Agateljan – Václav Pejsar, a především pak samotný hřeb večera Tadeáš Růžička – Josef Škop.

Kdo sleduje Růžičkův příběh, ten ví, že to je prakticky kluk z ulice, který se dostává z problému do problému. Jeho drsná povaha mu však nedovolí odmítnout žádnou výzvu a jednu takovou přijal nedávno, když se vydal do Valhally Fighting do boxerského zápasu v malých rukavicích proti Josefovi Škopovi.

Ve Valhalle se nám ale znenadání zrodil výsledek, který jen málokdo čekal. Elitní český bojovník Růžička dostal klepec, který si za rámeček rozhodně nedá. Navíc si postěžoval, že jeho protivník nedodržoval pravidla, což otevřelo brány k této odvetě, která se uskuteční v Ústí nad Labem. A jelikož je Růžička pořádně naštvaný, tak slibuje, že ani on už pravidla dodržovat nebude.

„Ukážu mu ulici a budu ho dobíjet (i po gongu nebo zásahu rozhodčím)!“ psal Růžička ve stories na svém Instagramu. Varoval přitom i všechny členy ze Škopova týmu, aby se drželi zpátky, neboť si také mohou jednu slíznout. „Já budu dobíjet Škopa a můj tým každého, kdo se ho bude chtít zastat!“ přidával Mawar, který slibuje, že se dost možná neudrží již na tiskové konferenci.

A právě tisková konference se uskuteční už tuto sobotu 13. července a pro nás může být takovou upoutávkou, čeho se na turnaji 3. srpna v Ústí dočkáme. Lístky jsou k dispozici v síti Ticketlive a už teď je jisté, že vysoké budou nejen venkovní teploty, ale i napětí v ringu.

další zajímavé články