pátek, 20. 09. 2024
Hrál pod neuvěřitelným množstvím léků proti bolesti a z kolena mu vytáhli 40 mililitrů tekutiny a krve, přesto chce v Paříži obhajovat zlato

Hrál pod neuvěřitelným množstvím léků proti bolesti a z kolena mu vytáhli 40 mililitrů tekutiny a krve, přesto chce v Paříži obhajovat zlato

Nepříjemné zranění kolena čtvrtého hráče světového žebříčku Alexandera Zvereva ze třetího kola Wimbledonu může být vážnější, než se původně zdálo a v případě potvrzení horší diagnózy hrozí, že přijde o start na LOH v Paříži.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 10. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

Zlatý medailista z Tokia, jenž se ve středu v Monaku podrobí dalšímu vyšetření, si levé koleno poranil v duelu s Britem Cameronem Norriem, odehrál pak ale ještě osmifinále, v němž vypadl s Američanem Taylorem Fritzem. První diagnóza hovořila o edému kostní dřeně a pohmoždění kloubního pouzdra.

"V úterý mu ale z kolena vytáhli 40 mililitrů tekutiny a krve. Teď už je podezření na něco horšího," uvedl pro Prime Video Zverevův bratr Mischa, jenž je i jeho manažerem. " 

Krejčíková si píše o rady Kodešovi a často vzpomíná na Novotnou: Hodně tu o ní přemýšlím a přála bych si, aby tu byla

Pokud to bude zlomenina kosti, vlasová fraktura nebo něco podobného, pak bude olympiáda v ohrožení," doplnil na adresu Němce.

Sedmadvacetiletý tenista ale neztrácí naději, i když ho koleno v duelu s Fritzem omezovalo. "Hrál jsem pod neuvěřitelným množstvím léků proti bolesti," přiznal. V Paříži chce ale startovat. "A vyhrát a nést vlajku. Mám tři týdny, to bude stačit," uklidňoval fanoušky.

další zajímavé články